Pune o intrebare noua!

Categorii

AnonymGrill a intrebat pe 18.03.2017 in categoria Clopotel.ro:

De ce Aurel nu vorbeste cu noi inainte de a ne bana?

Un copil nu se duce in inchisoare fiindca acesta este un copil deci copilul nu este constient de ceea ce face, trebuie mai intai sa-i explici situata iar dupa il pedepsesti daca e nevoie. Dar Aurel e in mod "nu, Batman, Batman, direct ban"!!! :((( Ce fel de tiranie mai e si asta???!!!!!

1 0

Raspunde la intrebare:

pentru a putea raspunde trebuie sa fii logat

Raspunsuri:


djstress a raspuns pe 30.03.2017:

Dupa cum ai observat, Clopotel.ro are un regulament si un ghid pe care toti membrii trebuie sa il citeasca atunci cand acceseaza site-ul, pentru a afla atat drepturile cat si indatoririle lor ca vizitatori sau membrii inregistrati. (Toate site-urile de acest gen au reguli ce trebuie respectate, conform legii)
Nimeni nu primeste "ban" daca nu exista motiv intemeiat.
Daca sunt membrii care se simt deranjati sau intimidati de un anumit utilizator, ei au dreptul de a anunta, iar Aurel are tot dreptul sa il pedepseasca cu ban sau blocare temporara.
Sa nu uitam ca acesta este un site pentru copii, unde ei pot sa isi faca prieteni, pot invata lucruri educative pentru dezvoltarea personala, NU pentru cei carora le lipseste viata sociala si habar nu au ce inseamna "prietenii" si intra aici ca sa isi bata joc de cei mici.

2 0

ralucutza2003 a raspuns pe 26.03.2017:

pe roli mi-am facut cont mai tarziu.....

0 1

AnonymGrill a raspuns pe 22.03.2017:

"Pe vremuri", ai venit tu de pe Roli si te comporti de parca ai fi un oldfag. :rire:

0 0

ralucutza2003 a raspuns pe 19.03.2017:

pe vremuri nu avea timp dar acum.... numai de plictiseala si tot ar trebui sa palavrageasca cu noi... oricum cred ca ia clopotei de la aprox. 1 clopotist /saptamana....

0 1

ThanksPete a raspuns pe 18.03.2017:

aurel e un comunist

2 2
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK