Categorii

Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

La o coferinta internationala pe tema comunicatiilor si a telecomunicatiilor sunt prezente toate statele lumii cu diverse cercetari in domeniu.
Iau cuvantul americanii si spun:
- Am efectuat cercetari si am gasit sarma de cupru veche de apoximativ 1000 de ani. Deci am ajuns la concluzia ca stramosii nostri cunosteau pe atunci telegraful.
Iau cuvantul si germanii care spun:
- Am efectuat cercetari si am gasit sarma de aluminiu veche de apoximativ 1500 de ani. Deci am ajuns la concluzia ca stramosii nostri cunosteau pe atunci telefonia.
Intr-un final, iau cuvantul si romanii care au spus:
- Am efectuat cercetari asupra vremurilor de acum 2000 de ani si nu am gasit nimic. Deci am ajuns la concluzia ca stramosii nostri cunosteau pe atunci telefonia mobila.

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Statele Unite au reusit sa castige titlul de Tara care a produs cel mai mult petrol in 2018. In acelasi timp, pe locul al doilea a ramas, la fel ca si in 2017, Arabia Saudita.

› vrei mai mult


Mari-Sanda a intrebat pe 06.04.2014 in categoria Calculatoare:

Cum se face un site de radio?

Sau ceva de genul asta. Sa vorbesti lka radio si altii sa te asculte. Se poate? Dati-mi un link unde imi pot face o frecventa sau ceva... Daca intelegeti ce vreau sa spun

Raspunsuri:


dema5 a raspuns pe 09.04.2014:

dupa cum vezi, nimeni nu raspunde la aceasta intrebare cu grad de dificultate marita vreau si eu sa stiu asta, iar daca voi gasi , voi posta