Categorii

Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Matusa il roaga pe Bula sa mearga la cumparaturi si sa ia niste bomboane. Ii spune niste reguli de circulatie: la dreapta la stanga, la dreapta la stanga,intalnesti o biserica, te inchini la ea ca asa e frumos,la dreapta la stanga, la dreapta la stanga, intalnesti niste babute, dai sarut-mana ca asa e frumos, la dreapta la stanga, la dreapta la stanga, intalnesti o cusca cu caini, dai cu piciorul sa nu te muste, la dreapta la stanga, la dreapta la stanga, intalnesti o groapa, o ocolesti sa nu cazi in ea, la dreapta la stanga, la dreapta la stanga, intalnesti magazinul, apesi pe buton si vanzatoarea iti aduce bomboanele, ei ai inteles ? Bula zice traseul: la tranga la tranga, la tranga la tranga, intalnesc o biserica, dau sarut-mana ca asa e frumos,la tranga la tranga, la tranga, intalnesc niste babute, ma inchin la ele ca asa e frumos, la tranga la tranga, la tranga, intalnesc cusca cu caini, ii ocolesc sa nu cad in ei, la tranga la tranga, la tranga, intalnesc o groapa, dau cu piciorul sa nu ma muste, la tranga la tranga, la tranga, intalnesc magazinul, apas pe bomboane si vanzatoarea imi aduce butonul !

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Nicaieri in Biblie nu scrie ca Magii au fost in numar de trei. Ci doar ca au adus trei daruri.

› vrei mai mult


XxCrazyBeautifulLifexX a intrebat pe 29.03.2014 in categoria Animale:

Cum este sa ai un husky?

As vrea sa imi cumpar unul vara asta,si m-am documentat de pe internet,dar as vrea sa aud niste pareri de la oameni care detin aceasta rasa.

Raspunsuri:


alexandru333 a raspuns pe 15.12.2014:

Clasă superioară: Câine
Durata de viață medie: 12 – 15 ani
Proveniență: Siberia
Temperament: Extravertit, Alert, Blând, Prietenos, Inteligent
Înălțime: Femelă: 50–56 cm, Mascul: 54–60 cm
Greutate: Femelă: 15,5–23 kg, Mascul: 20,5–28 kg

AnonimGirl10 a raspuns pe 02.08.2014:

Ma intreb si eu asta! :D

dariaioana2003 a raspuns pe 07.07.2014:

Am si eu un husky pe nume Ares si are 5 luni ,e foarte inteligent si latra daca cineva sau ceva intra in curte.Stie o multime de comenzi ,urmeaza sa il duc si la dresaj.
Dar este foarte greu sa intretii un husky ,pentru ca eu la al meu ii cumpar mancare o data pe luna ,ii fac baie o data la o luna si deparazitari etc.

damnedskyboy a raspuns pe 03.04.2014:

am avut un husky era foarte inteligent si frumos latra cand isi dadea seama de ceva ostil , de exemplu tata l-a luat la vanatoare si cand a auzit un urs aproape de el a inceput sa latre. Dar sa ai grija ca daca se simt incoltiti devin ostili era sa ma muste odata. Daca stai la casa sa il tii departe de celalante animale cum ar veni gaini sau ceva. O gaina l-a ciupit si a mancat-o imediat.

Secret007 a raspuns pe 29.03.2014:

E misto.

GrEeN_Ely a raspuns pe 29.03.2014:

Sora mea are un husky.Sunt caini minunati <3 Adorabili si jucausi.Nu musca si sunt cuminti in general.Nici nu prea latra,dar daca vorbesti cu ei o sa incearce sa iti raspunda,cum pot ei :)
Eu cred ca merita sa iti iei unul.