Test de cultura generala: Spalatul pe maini

Test de cultura generala: Spalatul pe maini

Stii cine este "parintele" acestei practici care te scapa de microbi?

Jurnalul lui Aurel

De ce parintii fac pe politistul bun si politistul rau? Ai vazut probabil in filme cu politisti ca o echipa este formata din unul bun si unul rau. Si daca recunosti tiparul, sigur ti-ai dat seama...

› citeste mai mult

Bancul zilei

O mama avea odata 3 copii si intr-o zi ramase fara faina.L-a chemat pe fiul cel mic si l-a trimis la magazin. El pe drum s-a intalnit cu Dreacu. Dracu i-a spus ca daca nu-i da toti banii il face sa zica toata viata eu, eu, eu. Nu-i da banisi Dracu il farmeca.Mama il trimite pe al 2-lea fiu se intalneste si el cu dracu il farmeca si pe el facandu-l sa zica toata viata cu cutitu, cu cutitul, cu cutitu. Se duce fiul cel mare il farmeca si pe el facandu-l sa zica toata viata curcan mic si prost, curcan mic si prost, curcan mic si prost. Mama vazand ca nici unul din copiiiei nu a reusit da mearga pana la magazin se duce ea. Se intalneste si ea cu Dracul si o omoara. Vine polotia sa ancheteze. Il intreaba pe cel mic:
-Cine a omorat-o?
-Eu, eu, eu.
-Cu ce?
-Cu cutitu, cu cutitu, cu cutitu.
-Dar ce sunt eu in fata voastra?
-Curcan mic si prost, curcan mic si prost, curcan mic si prost.

› vrei mai mult

Cultura generala

Pentru a se proteja de pradatori, buburuza se preface moarta sau secreta un lichid cu miros neplacut, motiv pentru care pradatorii nu se inghesuie sa o vaneze.

› vrei mai mult