Animale care seamana intre ele, poti sa le deosebesti?

Animale care seamana intre ele, poti sa le deosebesti?

Poti sa identifici corect animalele din acest test? Rezultatul testului iti va arata cum sa le deosebesti ca sa nu le mai incurci.

Jurnalul lui Aurel

De ce parintii fac pe politistul bun si politistul rau? Ai vazut probabil in filme cu politisti ca o echipa este formata din unul bun si unul rau. Si daca recunosti tiparul, sigur ti-ai dat seama...

› citeste mai mult

Bancul zilei

Doua batranele se duc in vizita la o alta batranica,Clementina.Si dupa ce intra in casa sunt servite cu o cafelutza.Vorbesc ele ce vorbesc si la un moment dat Clementina:Vai fetelor,atata am vorbit si nu v-am facut si eu o cafelutza...Si le face vreo 7 cafelutze pana la plecare.Pe drumul de intoarcere una din ele catre cealalta:Vezi draga ce s-a sclerozat Clementina,atat am stat la ea si nu ne-a servit si pe noi nici macar cu o cafelutza...Cealalta:Vai draga ai fost la ea si nu mi-ai zis si mie???

› vrei mai mult

Cultura generala

Mancarimea pe care o avem de la intepatura tantarului este cauzata de saliva eliberata de tantar inainte sa suga sangele. Aceasta saliva contine o substanta chimica care actioneaza ca un anestezic. La scurt timp se declanseaza o alergie ce ne provoaca mancarimi.

› vrei mai mult