Ce stii despre Corina?

Ce stii despre Corina?

Fanii cantaretei Corina isi pot testa cunostintele despre preferata lor in acest test online cu vedete!

Jurnalul lui Aurel

De ce parintii fac pe politistul bun si politistul rau? Ai vazut probabil in filme cu politisti ca o echipa este formata din unul bun si unul rau. Si daca recunosti tiparul, sigur ti-ai dat seama...

› citeste mai mult

Bancul zilei

La spitalul de nebuni s-a construit o piscina ca sa faca si nebunii sport. In fiecare zii toti se duceau la piscina, cu exceptia unui nebun mai cuminte care nu se prea repezea... De fiecare data se dadea alarma: "Haideti la piscina!", iar cel cuminte: "Eu nu vin!". Dupa vreo 2 ore se intorceau toti cu capetele sparte, maini rupte etc. Dupa 2 saptanami se da iar alarma de plecare si toti nebuni vin acasa rupti. In final se da din nou alarma, iar un nebun ii spune celui cuminte: "Ma' hai vino si tu la piscina!" " Cum sa vin ma la piscina nu vedeti ce vi se intampla voua? Veniti de fiecare data fracturati!" La care nebunul ii raspunde: "Hai, ma, ca de data asta au umplut piscina cu apa!" :)) :)) :)) :)) :))

› vrei mai mult

Cultura generala

Primul telefon mobil cu care puteai sa faci film a fost modelul de telefon Sharp J-SH04 lansat in 2000. Acest telefon mobil a fost dotat cu o camera VGA care permitea utilizatorilor sa poata inregistra clipuri video.

› vrei mai mult