Cultura generala

Bill Hannah si Joe Barbera au creat Tom si Jerry in 1939.

› vrei mai mult
Primul contact

concursul s-a terminat, in total au participat 47 concurenti

Raspunde la o intrebare simpla si poti castiga una dintre cele 4 invitatii duble oferite de Hollywood Multiplex. Perioada desfasurarii concursului: 11 noiembrie - 18 noiembrie 2016
Pentru a participa la concursuri trebuie sa fii logat. Daca nu ai cont aici iti poti face unul.
PERIOADA DE DESFASURARE
De la data de 2016-11-11 pana la data de 2016-11-18
Primul contact

Primul contact

 

 Au aterizat! Nave spaþiale misterioase sunt deja rãspândite pe 12 meridiane de pe toate continentele. Dar de ce au venit? Ce intenþii au? Iatã ce are de elucidat Louise Banks (Amy Adams), expertã în lingvisticã, solicitatã de autoritãþi ca sã descifreze limbajul „intruºilor”.

Termen: douã zile. Miza: viaþa tuturor. Duºmani sau prieteni? Rãzboi inter-planetar sau ºansa de a cunoaºte alte forme de inteligenþã? Succes sau condamnare? O planetã întreagã tremurã în aºteptarea veºtilor. Va reuºi oare Louise sã traducã la timp limbajul invadatorilor extratereºtri sau va “traduce” soarta umanitãþii?

Inspirat de nuvela “Story of Your Life”, semnatã de Ted Chiang, filmul este regizat de cunoscutul regizor canadian Denis Villeneuve ºi a fost nominalizat la Festivalul de Film de la Veneþia pentru Leul de Aur. În distribuþie îi veþi mai recunoaºte pe Forest Whitaker ºi Jeremy Renner.


Pentru a putea castiga acest concurs trebuie: 
- sa ai cont pe clopotel.ro si sa fii logat
- sa ai datele personale ale contului tau corect completate (le poti completa aici)
- sa locuiesti in Bucuresti 
- sa raspunzi corect

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK