Cultura generala

Vanturile care bat spre ecuator se curbeaza spre Vest.

› vrei mai mult
Mercy Street: Strada Sperantei

concursul s-a terminat, in total au participat 42 concurenti

Raspunde la o intrebare simpla si poti castiga una dintre cele 4 invitatii duble oferite de Hollywood Multiplex. Perioada desfasurarii concursului: 15 aprilie 2016 - 22 aprilie 2016
Pentru a participa la concursuri trebuie sa fii logat. Daca nu ai cont aici iti poti face unul.
PERIOADA DE DESFASURARE
De la data de 2016-04-15 pana la data de 2016-04-22
Mercy Street: Strada Sperantei

Mercy Street: Strada Sperantei

 

Pentru Lorenz, un băiat în vârstă de 10 ani crescut doar de tatăl său, o excursie în pădure se transformă într-o aventură incredibilă prin lumea secretă Havala, unde descoperă planul malefic al lui Marcus, proprietarul unei companii miniere, unde tatăl său lucrează ca inginer. Marcus este, de fapt, un geniu malefic, care încearcă să fure muzica din lumii noastre și s-o transforme într-o sursă uriașă de energie pe care vrea s-o folosească ca să devină nemuritor.

 

În încercarea lui de a salva muzica, Lorenz se poate baza doar pe cei 3 prieteni marginalizați, care sunt muzicieni, părintele Abbey - confidentul și mentorul lui, și cele două pisici ale lui. Povestea are momente dramatice intercalate cu întâmplări hilare. Tatăl lui Lorenz este arestat de soldații lui Marcus și forțat să se alăture fiului său în această lume secretă când Lorenz și prietenii săi se îndreaptă spre Havala. Ei vor primi ajutor neașteptat  din partea unei fetițe pe nume Havva, singurul supraviețuitor al lumii subterane, care le devine prietenă și susținătoare.

 

Lorenz și prietenii lui vor reuși în cele din urmă să dejoace planurile lui Marcus și să salveze muzica si lumea, dar sfârșitul poveștii vine cu o răsturnare de situație uluitoare, în care Lorenz decide să se sacrifice pentru a-și salva prietenii.

 


Pentru a putea castiga acest concurs trebuie: 
- sa ai cont pe clopotel.ro si sa fii logat
- sa ai datele personale ale contului tau corect completate (le poti completa aici)
- sa locuiesti in Bucuresti 
- sa raspunzi corect

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK