Cultura generala

Daca fumezi inhalezi 4000 de chimicale daunatoare organismului - 44 tipuri de otrava dintre care 43 sunt dovedit cancerigene!

› vrei mai mult
Marele urias prietenos 3D

concursul s-a terminat, in total au participat 45 concurenti

Raspunde la o intrebare simpla si poti castiga una dintre cele 4 invitatii duble oferite de Hollywood Multiplex. Perioada desfasurarii concursului: 02 septembrie 2016 - 09 septembrie 2016
Pentru a participa la concursuri trebuie sa fii logat. Daca nu ai cont aici iti poti face unul.
PERIOADA DE DESFASURARE
De la data de 2016-09-02 pana la data de 2016-09-09
Marele urias prietenos 3D

Marele urias prietenos

 
Trei dintre cei mai talentati povestitori ai cinematografiei - Roald Dahl, Walt Disney si Steven Spielberg - îsi unesc fortele si aduc pe marile ecrane aventura „Uriasul Prietenos”, ecranizare dupa îndragitul roman omonim.

Regizat de Spielberg, productia relateaza povestea unei orfane si a Uriasului care îi face cunostinta cu fascinanta, dar periculoasa lui lume. Spre deosebire de toti ceilalti asemenea lui, Uriasul Prietenos (Mark Rylance) este exprem de amabil si gentil.

Desi la început micuta Sophie se teme de lumea uriasa în care a ajuns, îsi da seama repede ca însotitorul ei este o creatura blânda, iar curiozitatea o împinge sa puna zeci de întrebari. Amicul ei o învata totul despre magie si felul în care transmite vise copiilor de pe Pamânt, dar o avertizeaza în acelasi timp ca o revolta a gigantilor este pe cale sa distruga echilibrul pamântenilor. Astfel, misiunea celor doi va fi aceea de a salva omenirea de uriasul pericol din universul magic, pe cale sa izbucneasca.
 

Pentru a putea castiga acest concurs trebuie: 
- sa ai cont pe clopotel.ro si sa fii logat
- sa ai datele personale ale contului tau corect completate (le poti completa aici)
- sa locuiesti in Bucuresti 
- sa raspunzi corect

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK