Cultura generala

Coada pisicilor salbatice nu se ridica niciodata mai sus decat inaltimea spatelui.

› vrei mai mult
Legendele din OZ

concursul s-a terminat, in total au participat 138 concurenti

Raspunde la intrebarea de concurs si ai sansa sa castigi una dintre cele 3 invitatii duble la Legendele din OZ, valabile la Cinema City Sun Plaza.
Pentru a participa la concursuri trebuie sa fii logat. Daca nu ai cont aici iti poti face unul.
PERIOADA DE DESFASURARE
De la data de 2014-05-16 pana la data de 2014-06-02
Legendele din OZ
Legendele din OZ

MediaPro Distribution si Partener Media te invita la film!

Pe taramul de dupã curcubeu, Orasul de Smarald trece prin cea mai grea incercare. Si doar o singura persoana poate salva lumea fermecata. Din 23 mai, intoarce-te in Oz pentru o aventura care depaseste imaginatia, intalneste-te cu vechii prieteni – Dorothy, Omul de Tinichea, Leul si Sperietoarea de Ciori, dar fa cunostinta si cu alte personaje minunate. Experimenteaza magia, crezi in vise si traieste aventura.

Raspunde la intrebarea de concurs si ai sansa sa castigi una dintre cele 3 invitatii duble la filmul LEGENDELE DIN OZ: INTOARCEREA LUI DOROTHY, valabile la Cinema City Sun Plaza.  

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.  

Pentru a putea castiga acest concurs trebuie:
- sa ai cont pe clopotel.ro si sa fii logat
- sa ai datele personale ale contului tau corect completate (le poti completa aici)
- sa locuiesti in Bucuresti
- sa raspunzi corect

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK