Cultura generala

Cei mai mari pradatori de pe pamant sunt ursii polari. Ursii polari sunt singurele animale polare care vaneaza oameni.

› vrei mai mult
Cloud 9

concursul s-a terminat, in total au participat 138 concurenti

Raspunde la o intrebare simpla si poti castiga un autograf din partea protagonistei, impreuna cu o agenda si un breloc.
Pentru a participa la concursuri trebuie sa fii logat. Daca nu ai cont aici iti poti face unul.
PERIOADA DE DESFASURARE
De la data de 2014-03-12 pana la data de 2014-03-17
"CLOUD 9," UN FILM INSPIRATIONAL PLASAT ÎN LUMEA COMPETITITVĂ A SPORTURILOR DE IARNĂ, ÎN PREMIERĂ SÂMBĂTĂ, 15 MARTIE, LA DISNEY CHANNEL

CLOUD 9


"CLOUD 9," UN FILM INSPIRATIONAL PLASAT ÎN LUMEA COMPETITITVĂ A SPORTURILOR DE IARNĂ, ÎN PREMIERĂ SÂMBĂTĂ, 15 MARTIE, LA DISNEY CHANNEL

Cu Ashley Tisdale în rolul de producător executiv si Luke Benward si Dove Cameron în rol principal

Disney Channel  anuntă premiera mult-așteptatului film Cloud 9, cu Dove Cameron si Luke Benward ("Ravenswood," "Baft[, Charlie")  în rolurile principale, pe 15 martie, la 11:30. Tânăra actriță talentată este cunoscută de telespectatorii Disney Channel pentru rolul dublu din serialul de succes Liv și Maddie.

Acțiunea din Cloud 9 are loc deasupra munților acoperiți de zăpadă, în lumea plină de adrenalină a snowboarding-ului competițional. Filmul original Disney Channel "Cloud 9", spune povestea a doi snowboarderi care trebuie să se auto-depășească pentru a-și realiza visele. Kayla Morgan este un snowboarder care a fost lăsat baltă de echipa sa și Will Cloud este un fost campion de snowboard care se zbate să reușească după ce cariera sa a luat sfârșit. Hotărâtă să facă performanță în snowboard, Kayla descoperă în Will un mentor neașteptat și realizează că o poate ajuta să evolueze. Will acceptă fără tragere de inimă planul lui Kayla de a o antrena și o testează pentru a vedea dacă îi place cu adevărat sportul. Cum cei doi se apropie, Will realizează că poate câștiga statutul de campion si că nimic nu este imposibil.
Dove Cameron
Dove Cameron joacă rolul lui Kayla, alături de Luke Benward (Fata contra Monstru, Baftă Charlie) în rolul lui Will, iar Ashley Tisdale, cunoscută din filmul Liceul Muzical, este producătorul executiv.
Creat pentru copii si adolescenti cu vârste cuprinse între 6-14 ani si familiile lor, "Cloud 9" este regizat de Paul Hoen ("Hai să strălucim!", "Tabăra de rock "), de 3 ori câștigător al premiilor DGA Awards.
Pe lângă Hoen si Tisdale, filmul îi are ca producători executivi pe Jessica Rhoades ("Under Construction", "Beauty & the Briefcase") si Kirkland Tibbels. Scenariul "Cloud 9" a fost scris de Justin Ware si este produs de Salty Pictures, Inc. si Blondie Girl Productions.
"CLOUD 9," UN FILM INSPIRATIONAL PLASAT ÎN LUMEA COMPETITITVĂ A SPORTURILOR DE IARNĂ, ÎN PREMIERĂ SÂMBĂTĂ, 15 MARTIE, LA DISNEY CHANNEL
Pe lângă talentatii Luke Benward si Dove Cameron, filmul îi distribuie pe Mike C. Manning ("Hawaii Five-O", "Crash & Bernstein") în rolul lui Nick Swift,  Kiersey Clemons ("Austin si Ally", "Baftă, Charlie") în rolul lui Skye Sailor si Jeffrey Nordling ("Body of Proof", "24") în rolul lui Sebastian Swift.

Pentru a putea castiga acest concurs trebuie: 
- sa ai cont pe clopotel.ro si sa fii logat
- sa ai datele personale ale contului tau corect completate (le poti completa aici)
- sa raspunzi corect

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK