Cultura generala

Tsunami pot avea peste 30 m inaltime, fiind provocate de cutremure sau de eruptiile vulcanice care duc la alunecari si avalanse subacvatice.

› vrei mai mult
Bad Santa: Aventura continua

concursul s-a terminat, in total au participat 61 concurenti

Raspunde la o intrebare simpla si poti castiga una dintre cele 4 invitatii duble oferite de Hollywood Multiplex (invitatiile sunt valabile in cursul saptamanii, de luni pana joi inclusiv). Perioada desfasurarii concursului: 02.12 2016 - 09.12.2016
Pentru a participa la concursuri trebuie sa fii logat. Daca nu ai cont aici iti poti face unul.
PERIOADA DE DESFASURARE
De la data de 2016-12-02 pana la data de 2016-12-09
* (invitatiile sunt valabile la orice film cu indicativul AG, AP12 sau N15 cu exceptia premierelor si avanpremierelor in cursul saptamanii, de luni pana joi inclusiv)

 

Bad Santa: Aventura continua

 

"Bad Santa: Aventura continuă" marchează revenirea pe marile ecrane a câștigătorului Premiului Oscar Billy Bob Thornton în postura de anti-erou preferat al Americii și îl interpretează din nou pe Willie Soke.

Alimentat de whiskey-ul de proastă calitate, lăcomie și ură, Willie face din nou echipă cu micul și furiosul său partener, Marcus (Tony Cox), pentru a distruge o gală de caritate organizată in Ajunul Crăciunului. Și de această dată aventurii i se alătură ,,puștiul” supraponderal și mereu exaltat, Thurman Merman (Brett Kelly), o rază a soarelui de 110 kilograme al cărei scop este să scoată la iveală bruma de umanitate existentă în Willie.

Problemele cu figura maternă ies la iveală atunci când își face apariția câștigătoarea Premiului Oscar Kathie Bates, în rolul detestabilei Sunny Soke, o mamă desprinsă parcă dintr-un film de groază. O scorpie de dimensiuni cosmice, Sunny ridică ștacheta și implicit ambițiile grupului, în timp ce cumva reușește să scadă standardele comportamentului delincvent. Willie este și mai chinuit acum de dorința tulburătoare de a-i intra în grații voluptoasei și grațioasei Diane (Christina Hendricks), directoarea galei de caritate, o femeie cu o inimă de aur și un libido de oțel.

 

Bad Santa: Aventura continua

 


Pentru a putea castiga acest concurs trebuie: 
- sa ai cont pe clopotel.ro si sa fii logat
- sa ai datele personale ale contului tau corect completate (le poti completa aici)
- sa locuiesti in Bucuresti 
- sa raspunzi corect

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK