Cultura generala

Un pom fructifer rar, avand originea in California, a fost cultivat in sera gradinii botanice londoneze. Prin altoire s-au obtinut simultan lamai, mandarina si 2 specii de portocale.

› vrei mai mult
Animale fantastice si unde le poti gasi 3D

concursul s-a terminat, in total au participat 50 concurenti

Raspunde la o intrebare simpla si poti castiga una dintre cele 4 invitatii duble oferite de Hollywood Multiplex (invitatiile sunt valabile in cursul saptamanii de luni pana joi inclusiv). Perioada desfasurarii concursului: 18.11 2016 - 25.11.2016
Pentru a participa la concursuri trebuie sa fii logat. Daca nu ai cont aici iti poti face unul.
PERIOADA DE DESFASURARE
De la data de 2016-11-18 pana la data de 2016-11-25
* (invitatiile sunt valabile la orice film cu indicativul AG, AP12 sau N15 cu exceptia premierelor si avanpremierelor in cursul saptamanii de luni pana joi inclusiv)
Animale fantastice si unde le poti gasi

Animale fantastice si unde le poti gasi

 
  "Animale fantastice si unde le poti gasi" o face pe autoarea J.K. Rowling sã se întoarcã în universul Harry Potter! Eroul este Newt Scamander, autorul cãrþii omonime din care studiazã Harry în timpul primului an la Hogwarts, iar filmul îi prezintã aventurile, cãci Newt nu se lasã pânã nu devine cel mai celebru magizoolog din lume. Cãlãtoriile sale îi vor scoate în cale cele mai fantastice creaturi, unele dintre ele deosebit de periculoase!

Pentru a putea castiga acest concurs trebuie: 
- sa ai cont pe clopotel.ro si sa fii logat
- sa ai datele personale ale contului tau corect completate (le poti completa aici)
- sa locuiesti in Bucuresti 
- sa raspunzi corect

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK