Cultura generala

Pe 29 martie 1848 cascada Niagara a fost în "stand-by" timp de 30 de ore din cauza unei imense bucati de gheata care a blocat raul Niagara.

› vrei mai mult

home : Chestii distractive : Concurs

Concursuri online

 
 
Pentru a participa la concursurile site-ului clopotel.ro trebuie sa fii membru pe site si sa fii logat.

O data ce ai completat un raspuns, nu-l mai poti modifica. Poti raspunde doar la o intrebare si apoi reveni in site sa completezi si celelalte raspunsuri, atunci cand le afli.

Regulile specifice fiecarui concurs sunt afisate in pagina acestuia.

Succes !


Concursuri online pe clopotel:
Bad Santa: Aventura continua - Afla daca ai castigat!
Concursul din 02 decembrie 2016 - 09 decembrie 2016 s-a incheiat si au fost extrasi castigatorii! Verifica daca te afli printre norocosi!
Secret Life of Pets
Raspunde la o intrebare simpla si poti castiga unul dintre cele 20 DVD-uri cu animatia "Secret Life of Pets" (Singuri acasa), oferite de Empire Film.

Vaiana 3D - Afla daca ai castigat!
Concursul din 25 noiembrie - 05 decembrie 2016 s-a incheiat si au fost extrasi castigatorii! Verifica daca te afli printre norocosi!
Animale fantastice - Afla daca ai castigat!
Concursul din 18 noiembrie - 25 noiembrie 2016 s-a incheiat si au fost extrasi castigatorii! Verifica daca te afli printre norocosi!ATENTIE - Daca nu ti-ai completat fisa cu datele personale, nu vei putea intra in posesia premiului, chiar daca iesi castigator la tragerea la sorti. Trebuie sa am adresele voastre corecte si complete (inclusiv numele si prenumele real).

hai sus! :  home : Chestii distractive : Concurs 

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK