Cultura generala

In timpul Evului Mediu, inotul era considerat a fi periculos. Ideea oamenilor de imersiune a fost asociata cu o epidemie.

› vrei mai mult

home : Chestii distractive : Concurs

Concursuri online

 
 
Pentru a participa la concursurile site-ului clopotel.ro trebuie sa fii membru pe site si sa fii logat.

O data ce ai completat un raspuns, nu-l mai poti modifica. Poti raspunde doar la o intrebare si apoi reveni in site sa completezi si celelalte raspunsuri, atunci cand le afli.

Regulile specifice fiecarui concurs sunt afisate in pagina acestuia.

Succes !


Concursuri online pe clopotel:
Copiii domnisoarei Peregrine 3D
Raspunde la o intrebare simpla si poti castiga una dintre cele 4 invitatii duble oferite de Hollywood Multiplex.
Berzele 3D - Afla daca ai castigat!
Concursul din 16 septembrie - 23 septembrie 2016 s-a incheiat si au fost extrasi castigatorii! Verifica daca te afli printre norocosi!

Ratchet si Clank. Cavalerii galaxiei
Concursul din 09 septembrie - 16 septembrie 2016 s-a incheiat si au fost extrasi castigatorii! Verifica daca te afli printre norocosi!
Marele urias prietenos - Afla daca ai castigat!
Concursul din 02 septembrie - 09 septembrie 2016 s-a incheiat si au fost extrasi castigatorii! Verifica daca te afli printre norocosi!ATENTIE - Daca nu ti-ai completat fisa cu datele personale, nu vei putea intra in posesia premiului, chiar daca iesi castigator la tragerea la sorti. Trebuie sa am adresele voastre corecte si complete (inclusiv numele si prenumele real).

hai sus! :  home : Chestii distractive : Concurs 

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK