Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult... X

Cultura generala

La cateva mii de metri adancime, intr-un intuneric de nepatruns, traieste o specie de peste mic, cu gura deschisa. Unii se hranesc cu resturi vegetale si animale ce coboara din apele de suprafata, in timp ce altii "se aprind", atragandu-si astfel prada ce consta in alti pesti, calamari sau crustacee.

› vrei mai mult

home : Chestii distractive : Concurs

Concursuri online

 
 
Pentru a participa la concursurile site-ului clopotel.ro trebuie sa fii membru pe site si sa fii logat.

O data ce ai completat un raspuns, nu-l mai poti modifica. Poti raspunde doar la o intrebare si apoi reveni in site sa completezi si celelalte raspunsuri, atunci cand le afli.

Regulile specifice fiecarui concurs sunt afisate in pagina acestuia.

Succes !


Concursuri online pe clopotel:
Puzzle Rooms
Raspunde la o intrebare simpla si poti castiga una dintre cele 2 invitatii de 5 persoane la jocurile de evadare oferite de puzzlerooms.ro
Mielul Shaun
Raspunde la o intrebare simpla si poti castiga una dintre cele 4 invitatii duble oferite de Hollywood Multiplex.

Riley si restul lumii
Raspunde la o intrebare simpla si poti castiga unul dintre cele cinci premii constand in globuri pamantesti gonflabile si carduri cu autograful lui Ben Savage.
Razboiul Stelelor Rebelii
Lupta impotriva Imperiului, strange puncte si castiga super premii. Aduna cat mai multe elemente din serialul Razboiul Stelelor Rebelii, fa quizul, personalizeaza-ti pagina cu un background Razboiul Stelelor Rebelii!ATENTIE - Daca nu ti-ai completat fisa cu datele personale, nu vei putea intra in posesia premiului, chiar daca iesi castigator la tragerea la sorti. Trebuie sa am adresele voastre corecte si complete (inclusiv numele si prenumele real).

hai sus! :  home : Chestii distractive : Concurs