Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult... X

Cultura generala

Cele mai mari frunze le are palmierul rafie de pe malurile Amazonului. Frunzele acestui palmier ajung pana la 22m lungime si circa 12 m latime. 10 oameni se pot adaposti sub asemenea frunza

› vrei mai mult

home : Chestii distractive : Concurs

Concursuri online

 
 
Pentru a participa la concursurile site-ului clopotel.ro trebuie sa fii membru pe site si sa fii logat.

O data ce ai completat un raspuns, nu-l mai poti modifica. Poti raspunde doar la o intrebare si apoi reveni in site sa completezi si celelalte raspunsuri, atunci cand le afli.

Regulile specifice fiecarui concurs sunt afisate in pagina acestuia.

Succes !


Concursuri online pe clopotel:
Street Heroes
Raspunde la o intrebare simpla si poti castiga una dintre invitatiile oferite de Street Heroes la evenimentul Summer Swag.
Violetta: Emotiile concertului
Raspunde la o intrebare simpla si poti castiga unul dintre cele trei DVD-uri Violetta in Concert si un poster oferite de Disney Channel si Provideo.

Concurs pentru fanele Minnie
Demonstreaza-ne ca esti fan Minnie, raspunzand la intrebarea concursului si ai sansa sa castigi unul dintre cele 5 premii chic din colectia Minnie.
Gardienii Galaxiei
Raspunde la o intrebare simpla si poti castiga una dintre cele 4 invitatii duble oferite de Hollywood MultiplexATENTIE - Daca nu ti-ai completat fisa cu datele personale, nu vei putea intra in posesia premiului, chiar daca iesi castigator la tragerea la sorti. Trebuie sa am adresele voastre corecte si complete (inclusiv numele si prenumele real).

hai sus! :  home : Chestii distractive : Concurs