Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult... X

Cultura generala

Delfinii dorm cu un ochi deschis. Isi pot misca ochii in separat ului de celalalt, uitandu-se cu unul intr-o directie si cu celalalt in alta directie.

› vrei mai mult

home : Chestii distractive : Concurs

Concursuri online

 
 
Pentru a participa la concursurile site-ului clopotel.ro trebuie sa fii membru pe site si sa fii logat.

O data ce ai completat un raspuns, nu-l mai poti modifica. Poti raspunde doar la o intrebare si apoi reveni in site sa completezi si celelalte raspunsuri, atunci cand le afli.

Regulile specifice fiecarui concurs sunt afisate in pagina acestuia.

Succes !


Concursuri online pe clopotel:
Transformers
Spune care este robotul tau preferat si poti castiga unul din robotii Transformers oferiti de Hasbro!
Paddington
Raspunde la o intrebare simpla si poti castiga una dintre cele 4 invitatii duble oferite de Hollywood Multiplex.

Riley si restul lumii
Raspunde la o intrebare simpla si poti castiga unul dintre cele cinci premii constand in globuri pamantesti gonflabile si carduri cu autograful lui Ben Savage.
Razboiul Stelelor Rebelii
Lupta impotriva Imperiului, strange puncte si castiga super premii. Aduna cat mai multe elemente din serialul Razboiul Stelelor Rebelii, fa quizul, personalizeaza-ti pagina cu un background Razboiul Stelelor Rebelii!ATENTIE - Daca nu ti-ai completat fisa cu datele personale, nu vei putea intra in posesia premiului, chiar daca iesi castigator la tragerea la sorti. Trebuie sa am adresele voastre corecte si complete (inclusiv numele si prenumele real).

hai sus! :  home : Chestii distractive : Concurs