Cultura generala

Tableta de ciocolata a fost inventata in anul 1933.

› vrei mai mult

Psihologul copiilor

Fiecare dintre noi a avut o data in viata o problema careia n-a putut sa-i faca fata doar cu ajutorul prietenilor, familiei si a necesitat interventia unui consilier psiholog.

Problemele nu se rezolva de la sine, iar politica strutului nu isi are locul in cadrul consilierii sau a psihoterapiei.

Problemele unui copil si nu numai, nu tin in totalitate de el ci mai ales de cei din jurul lui. Nu putem analiza copilul si nici omul de sine statator, neinfluientat de restul lumii ci doar in legatura cu ceilalti membri, in colectiv.

Pentru rezolvarea acestor probleme este benefica indrumarea unui psihoterapeut.
  5826  5827  5828  5829  5830   
Avatar Rui25 46641. Rui25

7 Aprilie

Buna seara. Sunt fata si am 15 ani.Am nevoie si eu de un sfat. Mă cunosc cu un băiat de la vreo 7 ani și suntem buni prieteni...numai că el ma place.Am aflat de curând.Prietenii lui mă bat la cap si ma tot întreabă dacă și eu il plac...Am tot ocolit răspunsul si pana la urma m a întrebat el direct.Eu i am zis ca il plac putin,ca mi se pare de treaba.(Dar mă refeream doar la statutul de prieten).Si de ceva timp ma tot întreabă daca vreau să ieșim.Doar noi doi.Iar pe mine ma sperie ideea asta,pentru ca stiu ca ma place si ma simt prost pentru că nu îi pot împărtăși acel gen de sentimente pe care el le așteaptă.Ba mai mult,simt cat de mult se străduiește să mă atraga,cat de fals râde la unele glume de ale mele etc. Mai ales,nu sunt o fire prea romantica,dupa mai multe experiențe de genul incep să cred ca sunt asexuala,aromantica,ca nu mă atrage mai nimeni...Nu stiu,vad atâtea fete de vârstă mea care au relații,care flirtează etc.Iar eu nu sunt deloc așa,nu mă interesează genul acesta de lucruri deocamdată,ba chiar mă cam sperie,ma face să mă simt rușinată. Revenind la situația care m a (re)adus pe acest forum,nu vreau o relație cu el(iar el vrea ptc m a mai întrebat).Nu as vrea sa stric o prietenie atât de veche,dar nici nu vreau să îl rănesc.Ce sa fac? Aștept orice mic sfat,m ar ajuta enorm. Mulțumesc mult de tot pentru timpul acordat. Seara frumoasa.
Trimite cadou
Sterge Opinia!
Avatar Rui25 46642. Rui25

9 Aprilie

Buna diadia2002.Stiu despre ce vorbești.Si eu am fost într o situație asemănătoare când m am mutat la școală asta,im clasa a cincea.Eu te sfătuiesc să încerci sa i ignori când te jignesc sau te necăjesc,asa cum am făcut și eu.Arata le ca nu îți pasă.Iar dacă ești o fire mai sensibilă și nu poți să ascunzi faptul că te ating,gandeste te pur si simplu la faptul că in doua luni scapi de ei și intrii la liceu. Bafta la examen!
Trimite cadou
Sterge Opinia!Tu ce problema ai?
Nu uita sa scrii daca esti fata sau baiat si cati ani ai.
Este bine ca de fiecare data cand vorbesti cu psihologul sa folosesti acelasi nick.

  Numele tau:  
   
  E-mail:  
   
  Opinie:  
   
   

 

  5826  5827  5828  5829  5830   
 Nota! Mesajele considerate a fi nepotrivite vor fi sterse!
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK