Cultura generala

Libelula traieste o zi.

› vrei mai mult

Psihologul copiilor

Fiecare dintre noi a avut o data in viata o problema careia n-a putut sa-i faca fata doar cu ajutorul prietenilor, familiei si a necesitat interventia unui consilier psiholog.

Problemele nu se rezolva de la sine, iar politica strutului nu isi are locul in cadrul consilierii sau a psihoterapiei.

Problemele unui copil si nu numai, nu tin in totalitate de el ci mai ales de cei din jurul lui. Nu putem analiza copilul si nici omul de sine statator, neinfluientat de restul lumii ci doar in legatura cu ceilalti membri, in colectiv.

Pentru rezolvarea acestor probleme este benefica indrumarea unui psihoterapeut.
  5838  5839  5840  5841  5842      5844  5845  5846  5847 
Avatar Lastrevio 46737. Lastrevio

16 Noiembrie

Apropo, nu stiu daca cuvantul terapie e chiar potrivit tinand cont ca e psihologul scolii, pnm nush
Trimite cadou
Sterge Opinia!
Avatar Lastrevio 46738. Lastrevio

23 Noiembrie

Daca o luam pe sensul asta, ce facem aici nu e tot terapie?
Trimite cadou
Sterge Opinia!
Avatar Ira 46739. Ira

28 Noiembrie

Buna ziua, ma impac cu o persoana destul de bine, dar deseori o visez ca imi zice ca imblu dupa ea, ce poate fi?
Trimite cadou
Sterge Opinia!
Avatar PsihologLavinia 46740. PsihologLavinia

20 Decembrie

Buna ziua, dragii mei! Am "disparut" o vreme pentru ca odata cu discutia despre cat si ce vorbim aici am inceput sa imi put tot felul de probleme despre cadrul de aici si ce este ce facem aici, ce putem si ce nu putem face aici. Dupa cum stiti modul acesta de lucru nu este unul conventional si are limitele lui comparativ cu lucruril fata in fata. Inca nu pot sa spun ca m-am decis in legatura cu asta, dar pana atunci. Vreau sa va spun ca ceea ce lucram aici nu inlocuieste sprijinul specializat. Eu incerc sa va fiu alaturi, dar nu, nu pot sa fac terapie aici!
Trimite cadou
Sterge Opinia!
Avatar PsihologLavinia 46741. PsihologLavinia

20 Decembrie

Lastrevio, te vad derutat...ca si cum iti e greu sa te increzi in acest psiholog si parca nu vrei sa limitezi relatia pe care noi o avem deja. In contextul acesta online din pacate relatia noastra e limitata. Am descoperit ca e frustrant si pentru mine, inca lucrez la a gasi o formula in care sa va pot veni in intampinare cel mai util, dar fara a ne minti ca facem ce nu facem . Iti recomand sa iei in serios lucrul terapeutic, daca simti ca psihologul scolii nu iti vine in ajutor atunci gasim pe altcineva, bine?! De terapie ai nevoie, nu e dubiu. Te imbratisez!
Trimite cadou
Sterge Opinia!
Avatar PsihologLavinia 46742. PsihologLavinia

20 Decembrie

Mariutza-Anutza, ce mai faci?! Vreau sa stiu daca ai ajuns la un terapeut. Inteleg ca ultima data cand ai scris aveai retineri. Pot sa inteleg reactia ta, orice expunere implica un anumit risc. Dar nu uita, la telefon nu o sa vorbesti despre problemele tale, cand o sa fii fata in fata o sa poti vorbi atat cat simti. Psihoterapeutul pe care ti l-am recomandat stiu bine cum lucreaza. Ceea apreciez eu la ea este chiar usurinta cu care pot vorbi lucruri delicate. Du-te cateva sedinte si vezi cum iti e, nu trebuie sa iti iei un angajament pe un anumit numar de sedinte. So...go girl, go! PS: Ma bucur ca ti-ai regasit din energie si motivatie. Chiar daca ai facut pasi importanti, terapia se impune in continuare!!
Trimite cadou
Sterge Opinia!
Avatar PsihologLavinia 46743. PsihologLavinia

20 Decembrie

Ira, am nevoie sa stiu mai mult...Ce se intampla in relatia cu persoana aceasta in fapt, ce apare in vise si ce anume te preocupa? De obicei, visele vorbesc despre aspectele noastre inconstiente, ele pot aduce elemente despre lucruri sau nevoi pe care in plan contient nu ne permitem din diferite motive sa le vedem.
Trimite cadou
Sterge Opinia!
Avatar Lastrevio 46744. Lastrevio

20 Decembrie

Am inteles... cred.. Sincer cred ca inca o sa imi scriu toate problemele aici, fie ca le voi discuta la terapie sau nu. Am observat ca imi e foarte usor sa vorbesc despre lucruri personale cu straini random pe internet, si mi-e cel mai greu cu parintii. Ironic, nu? Cu cat ne e mai apropiata o persoana cu atat ne e mai greu sa discutam lucruri personale cu respectiva. Imi era putin dificil sa discut anumite lucruri cu dna psiholog a scolii dar am reusit in final si acum ii zic tot, parintii inca nu stiu nimic. Eu cred ca e un pas inainte, inainte nu vorbeam despre NIMIC legat de lucruri de genul cu persoane in real, acum sunt destule persoane care stiu si imi e mult mai usor sa vorbesc despre chestii de genul, insa cu parintii nu inca. Nu cred ca ar fi mari sanse sa afle ce vorbim noi aici cineva cum ar fi familia de exemplu, dar daca ar fi cumva o coincidenta sa dea in site-ul asta PE SECTIUNEA ASTA (totusi, ce pana mea sa faca aici?) nu ar fi mare tragedie tinand cont ca sunt mai deschis acum.
Trimite cadou
Sterge Opinia!Tu ce problema ai?
Nu uita sa scrii daca esti fata sau baiat si cati ani ai.
Este bine ca de fiecare data cand vorbesti cu psihologul sa folosesti acelasi nick.

  Numele tau:  
   
  E-mail:  
   
  Opinie:  
   
   

 

  5838  5839  5840  5841  5842      5844  5845  5846  5847 
 Nota! Mesajele considerate a fi nepotrivite vor fi sterse!
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK