Cultura generala

In 1909, compozitorul american Irving Berlin a publicat mai mult de 20 de cantece, nefiind capabil sa citeasca sau sa scrie muzica. In decursul carierei sale a lansat aproximativ 1500 de cantece.

› vrei mai mult

Psihologul copiilor

Fiecare dintre noi a avut o data in viata o problema careia n-a putut sa-i faca fata doar cu ajutorul prietenilor, familiei si a necesitat interventia unui consilier psiholog.

Problemele nu se rezolva de la sine, iar politica strutului nu isi are locul in cadrul consilierii sau a psihoterapiei.

Problemele unui copil si nu numai, nu tin in totalitate de el ci mai ales de cei din jurul lui. Nu putem analiza copilul si nici omul de sine statator, neinfluientat de restul lumii ci doar in legatura cu ceilalti membri, in colectiv.

Pentru rezolvarea acestor probleme este benefica indrumarea unui psihoterapeut.
  5828  5829  5830  5831  5832   
Avatar Emilia008 46657. Emilia008

6 Octombrie

Sunt Emilia008 si sunt fata eu ma confrunt cu menstruatia..nu imi place
Trimite cadou
Sterge Opinia!
Avatar Ani_ 46658. Ani_

6 Octombrie

Pentru Emilia: Din pacate toate femeile se confrunta cu aceasta situatie neplacuta. Daca ai dureri pe langa disconfortul ce ti-l creeaza aceasta situatie e bine sa apelezi la un medic. In urma consultului te poate ajuta sa treci mai usor peste aceasta perioada din fiecare luna. Trebuie sa mergi la medicul de familie si el iti va da o trimitere la un medic specialist. Important este sa nu iti fie rusine.
Sterge Opinia!
Avatar Plopurel 46659. Plopurel

21 Octombrie

Salut! Sunt clasa a 8-a, practic fotbal de performanta si invat la un liceu de prestigiu. Singura problema este faptul ca timpul liber incepe sa devina din ce in ce mai scurt, temele si lectiile ce trebuie invatate sunt mai multe si am inceput sa am rezultate mai proaste fata de ceilalti ani.
Trimite cadou
Sterge Opinia!
Avatar Ani_ 46660. Ani_

23 Octombrie

Pentru Plopurel: Nu am sa te mint, vei avea din ce in ce mai putin timp. Ceea ce trebuie tu sa faci este sa inveti sa iti planifici timpul. Numai asa o sa reusesti. Daca esti ordonat si iti place ce faci, vei gasi o cale de a avea timp pentru toate. Or sa apara si situatii ce iti vor da peste cap planificarea. Se intampla la toata lumea. Te adaptezi din mers. Planificare, adaptare si perseverenta. De cele mai multe ori totul depinde de tine. Spor la scoala!
Sterge Opinia!
Avatar PTGB88G 46661. PTGB88G

6 Ianuarie

Buna seara! Eu sunt timid. Imi caut prieteni cu greu. Imi place sa stau singur, dar parintii mei nu inteleg si imi tot spun sa ies la plimbare cu colegii. Cred ca mai de graba sunt introvertit. Mi se potriveste mai bine. Am 15 ani si sunt baiat. Sunt perfectionist si imi accept cu greu esecurile. Imi place sa studiez despre ceea ce imi place. Ce ar trebui sa fac?
Trimite cadou
Sterge Opinia!Tu ce problema ai?
Nu uita sa scrii daca esti fata sau baiat si cati ani ai.
Este bine ca de fiecare data cand vorbesti cu psihologul sa folosesti acelasi nick.

  Numele tau:  
   
  E-mail:  
   
  Opinie:  
   
   

 

  5828  5829  5830  5831  5832   
 Nota! Mesajele considerate a fi nepotrivite vor fi sterse!
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK