Ce cred fetele despre un penis mare?


Multi dintre baieti imi spun ca vor un penis mai mare pentru ca, se gandesc ei, fetele asta isi doresc. Oare de unde aceasta idee?

Trebuie sa recunoasteti dragi cititori de sex masculin ca intre voi exista un fel de competitie. Va doriti sa fiti performanti, descurcareti, eficienti, castigatori in incercarile voastre. Ii admirati pe cei puternici, aveti drept idoli eroi din filme sau din viata reala.

La pubertate, nevoia aceasta de a fi performanti se regaseste si in felul in care va dezvoltati din punct de vedere sexual. Notiuni cum ar fi eficienta, putere, marime sunt deseori asociate. De aici si ideea ca pentru a fi cu adevarat barbat trebuie sa ai un penis mare.

Pe de alta parte, in special pe internet, aproape totdeauna cand dai de cuvantul „penis” gasesti si cuvinte ca „mare”, „marire”, „tehnici si aparate de marit”, toate referindu-se la acest organ.

In plus, cu siguranta ca v-au ajuns pe la urechi vorbe despre fanteziile femeilor legate de penisurile mari, ati vazut fotografii cu barbati foarte „dotati” si stiti ca uneori femeilor le place sa priveasca astfel de fotografii.

Trebuie sa fii doar putin atent la subiectul acesta si vei trage concluzia ca fara indoiala penisul mare e ceea ce-si doresc femeile. Barbatii asta cred si din acest motiv sunt foarte preocupati de dimensiunile penisului, cauta sa si-l mareasca sau sunt foarte stresati daca au impresia ca nu este suficient de mare.

Diferenta intre un simbol si un penis real


Deci iata ca penisul mare este un simbol al barbatiei…sau o emblema. In antichitate, se ridicau statui in cinstea penisului in care erau reprezentati barbati cu penisuri supradimensionate. Acest simbol a ramas neschimbat in constiinta oamenilor de-a lungul secolelor.

Ce face un simbol? Simbolul reprezinta o idee. Penisul ca simbol reprezinta masculinitatea. Pentru ca aceasta e ceva important, simbolul este pur si simplu… mare. Dar un simbol e doar o reprezentare ce ia forma unei statui, a unei fotografii, a unei lucrari de arta, etc. E supradimensionat tocmai pentru a atrage atentia privitorului asupra lui nu pentru ca asa trebuie sa fie penisul adevarat.

Deci, ce cred fetele despre un penis mare?


Daca e vorba de privit, ele in fotografii privesc un simbol. Adica obiectul supradimensionat. Acesta le duce gandul la o idee: ideea de barbat si de sexualitate. Cand vine vorba insa de actul sexual in sine, lucrurile se schimba. Penisul coboara de pe pozitia de simbol si devine un organ real. Marea majoritate a femeilor prefera penisul avand dimensiunile normale. De ce?

Pentru ca asa sunt randuite lucrurile de catre Mama Natura. Penisul normal al unui adult masoara in medie 14 cm in erectie iar vaginul femeii 8 cm. Vaginul este extensibil atat in lungime cat si in diametru, adaptandu-se la cel al penisului. Cele doua organe (penisul si vaginul) trebuie sa se potriveasca. Si la aceste dimensiuni chiar se potrivesc.

Natura a facut ca sexualitatea sa fie o experienta placuta tocmai ca specia sa se perpetueze. Daca nu e placut, oamenii nu fac sex. Multe femei se plang ca nu pot simti placerea sau ca au un anume disconfort, chiar durere in cursul actului sexual daca penisul este prea mare.

Deci „penisul mare” e doar un simbol, pentru viata reala fiind nevoie de un penis normal.

Autor: Sexologul Clopotel.ro, Dr. Bianca Ghizdavu

Comentarii:

poi nush ce sa zic k eu am penisul de 15 cm si am 13 ani
Postat la 1 septembrie 2010, 03:30
ceva ce nu inteleg niegri le au uriase si femeile negre au vaginu mai mare?
Postat la 15 octombrie 2010, 02:43
pai eu am 11 ani si am penisul de 10 cm in erectie
Postat la 28 noiembrie 2010, 23:01
eu am 16 ani si am penisul de 17 cm in erectie is multumit :D
Postat la 22 mai 2011, 10:26
Florin014,jeff hardy si dj chirita nu mai mintiti eu am 16 ani si il am de 17 cm si il are ala de 22 cm sau ala de 10 cm pleaca vere
Postat la 30 ianuarie 2012, 22:31
da ce tu semeni cu ei?te masturbezi in acelasi timp cu ei?incepi pubertatea odata cu ei?teai nascut o data cu ei?ai aceiasi greutate cu ei???eu nu cred
Postat la 9 aprilie 2012, 14:10
=)) Fete cred ca marimea nu conteaza, tot ce conteaza e sa ai un partener cu care sa te poti simti liber si sigur(ceea ce inseamna in primul rand incredere). Sunt multi baieti(si barbati) care nu au deloc incredere in ei datorita marimii penisului,asta nu conteaza. Un penis mare nu te face un partener bun, atentia pe care o acorzi celuluilalt, respectul si intelegerea te face un partener ideal.
Postat la 1 septembrie 2012, 01:13
bun articol
Postat la 24 octombrie 2013, 14:10
Am un ----- mare!Si njumi prea place .Are 19 cm si an 14 ani
:->
Postat la 16 august 2015, 16:33
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK