Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Este o zi buna pentru a incepe activitati noi, mai ales cu prietenii. Capacitatea de comunicare este excelenta si te va ajuta sa legi cu usurinta noi prietenii. Totusi, e bine sa nu iei decizii importante de unul singur.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Daca ieri ti-ai dat sotul afara din casa, iar el inca este in fata usii, incearca sa schimbi parola la Wi-Fi!

› vrei mai mult

Cultura generala

Eclipsele de soare se realizeaza numai la luna noua, mai precis la conjunctia Luna-Soare.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Varianta cu numarul 63 pentru ultima proba la testele nationale

07 Februarie 2008
Elevii care au participat la sesiunea speciala a testelor nationale, sustin astazi ultima proba, cea de istoria romanilor sau geografia Romaniei. Pentru aceasta proba, elevii au de rezolvat varianta cu numarul 63. La aceasata sesiune speciala s-au inscris 45.071 de candidati, iar cu aprobare speciala, inca 281 de candidati, in total fiind 45.352, repartizati in 175 de centre de examen.

Accesul candidatilor in centrele de examen se face intre orele 7.30 - 8.30, pe baza actului de identitate. Din momentul extragerii variantei nici un elev nu mai poate intra in sali. Dupa distribuirea subiectelor, candidatii au la dispozitie doua ore pentru efectuarea acestora.

Nici un elev nu poate parasi sala, decat daca preda lucrarea scrisa si semneaza de predarea acesteia, dar nu mai devreme dupa o ora de la distribuirea subiectelor in sali. Daca un candidat se simte rau si solicita parasirea temporara a salii, va fi insotit de catre unul dintre cadrele didactice care supravegheaza, pana la inapoierea in sala de testare.

Candidatii vor primi rezultatele pe data de 9 februarie, pana la ora 16.00, avand posibilitatea sa depuna contestatii intre orele 16.00 - 20.00. Rezolvarea contestatiilor este prevazuta pentru data de 10 februarie, iar rezultatele finale vor fi afisate pe data de 11 februarie.


Varianta cu numarul 63 la istorie
Varianta cu numarul 63 la geografie

Cauta in stiriPropune o stire

home : Scoala : Stiri

Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate