Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


› vrei zodia ta

Cultura generala

In anii 2000, in Florida, era interzis sa arunci ceva, dintr-o masina in miscare, exceptand apa si gainile vii. Oare mai exista legea?

› vrei mai mult

Bancul zilei

-De ce arunca blondele ceasul
pe geam?
-Ca sa vada cum zboara timpul!

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Varianta cu numarul 36 pentru proba de limba si literatura materna la testele nationale

05 Februarie 2008
Astazi continua sesiunea speciala a testelor nationale cu proba de limba si literatura materna. Absolventii de gimnaziu au spus ca au avut subiecte usoare la prima proba a testelor naționale.Accesul candidatilor in centrele de examen se face intre orele 7.30 - 8.30, pe baza actului de identitate. Din momentul extragerii variantei nici un elev nu mai poate intra in sali.

Dupa distribuirea subiectelor, candidatii au la dispozitie doua ore pentru efectuarea acestora. Nici un elev nu poate parasi sala, decat daca preda lucrarea scrisa si semneaza de predarea acesteia, dar nu mai devreme dupa o ora de la distribuirea subiectelor in sali. Daca un candidat se simte rau si solicita parasirea temporara a salii, va fi insotit de catre unul dintre cadrele didactice care supravegheaza, pana la inapoierea in sala de testare.

Candidatii surprinsi avand asupra lor materiale care ar putea fi folosite pentru copiat sau mijloace de comunicare cu exteriorul, cei surprinsi copiind in timpul desfasurarii testelor nationale sau comitand alte fraude menite sa le favorizeze rezolvarea subiectelor, sunt eliminati. Tentativa de frauda se pedepseste in acelasi mod.

Calendarul sesiunii speciale a Testelor Nationale este urmatorul:
4 februarie - limba si literatura romana (test scris),
5 februarie - limba si literatura materna (test scris),
6 februarie - matematica,
7 februarie - Istoria romanilor sau Geografia Romaniei (test scris).
9 februarie - prima afisare a rezultatelor (pana la ora 16.00) si depunerea contestatiilor (orele 16.00 - 20.00). Rezolvarea acestora este prevazuta pentru data de 10 februarie, iar rezultatele finale vor fi afisate luni, 11 februarie.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri