Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Spre deosebire de zilele trecute, acum chiar poti spune ca totul este in regula. Indiferent ca e vorba de rude, prieteni sau colegii de scoala, te vei simti cu adevarat respectat/a si de aceea, trebuie sa continui sa adopti aceasi atitudine!

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Se face in padure consiliu...Leului i se face foame si pretexteaza ca organizeaza un concurs de bancuri,ca sa faca rost de niste fripturi.
-Ala care zice un banc la care nu rade toata lumea, ajunge in burta mea.
Vine iepurasul,zice un banc si toata padurea e pe jos de ras ,numai girafa ramane serioasa.Il mananca leul pe iepuras.
Vine si vulpea,zice un banc,nimeni nu rade,in afara de girafa,care se tavaleste pe jos de ras...
-De ce razi girafo?o intreaba leul.
-De bancul iepurasului...

› vrei mai mult

Cultura generala

In fiecare automobil se gasesc circa 915 metri de cablu electric.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Varianta cu numarul 36 pentru proba de limba si literatura materna la testele nationale

05 Februarie 2008
Astazi continua sesiunea speciala a testelor nationale cu proba de limba si literatura materna. Absolventii de gimnaziu au spus ca au avut subiecte usoare la prima proba a testelor naționale.Accesul candidatilor in centrele de examen se face intre orele 7.30 - 8.30, pe baza actului de identitate. Din momentul extragerii variantei nici un elev nu mai poate intra in sali.

Dupa distribuirea subiectelor, candidatii au la dispozitie doua ore pentru efectuarea acestora. Nici un elev nu poate parasi sala, decat daca preda lucrarea scrisa si semneaza de predarea acesteia, dar nu mai devreme dupa o ora de la distribuirea subiectelor in sali. Daca un candidat se simte rau si solicita parasirea temporara a salii, va fi insotit de catre unul dintre cadrele didactice care supravegheaza, pana la inapoierea in sala de testare.

Candidatii surprinsi avand asupra lor materiale care ar putea fi folosite pentru copiat sau mijloace de comunicare cu exteriorul, cei surprinsi copiind in timpul desfasurarii testelor nationale sau comitand alte fraude menite sa le favorizeze rezolvarea subiectelor, sunt eliminati. Tentativa de frauda se pedepseste in acelasi mod.

Calendarul sesiunii speciale a Testelor Nationale este urmatorul:
4 februarie - limba si literatura romana (test scris),
5 februarie - limba si literatura materna (test scris),
6 februarie - matematica,
7 februarie - Istoria romanilor sau Geografia Romaniei (test scris).
9 februarie - prima afisare a rezultatelor (pana la ora 16.00) si depunerea contestatiilor (orele 16.00 - 20.00). Rezolvarea acestora este prevazuta pentru data de 10 februarie, iar rezultatele finale vor fi afisate luni, 11 februarie.

Cauta in stiriPropune o stire

home : Scoala : Stiri

Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate