Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Este o zi minunata pentru tine chiar daca este posibil sa mai primesti si o veste proasta. Azi vei vedea doar partea plina a paharului, asa cum spune o vorba din batrani.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Ioana d'Arc este vazuta ca simbol al Frantei si o sfanta a Bisericii Catolice, declarata vrajitoare si arsa pe rug la doar 19 ani.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Te vad
Era o baba care avea un caine pe care il chema Te vad.Intr-o zi intrase un hot in casa babei.In momentu in care hotu intra baba il striga pe Te vad.Hotu se ascunsese in baie baba Te vad.Hotu se baga in veceu pana la mijloc Te vad pana la burta Te vad pana la ga Te vad.Atunci aparu si cainele.Baba zicea in sf. ai aparut Te vad cand auzi asta hotul incepu sa zica ca e cel mai prost hot.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Ultimul clopotel la clasa a opta

05 Iunie 2007
Elevii de clasa a opta vor avea ultima ora de curs vineri, 8 iunie, dupa care vor intra intr-o scurta vacanta 10 zile. Pe 18 iunie ei vor incepe testele nationale. Prima proba a examenelor va fi la limba si literatura romana, fiind urmata de proba de limba si literatura materna (19 iunie). Proba de matematica va avea loc in data de 20 iunie. Ultima proba se va tine pe 21 iunie, la istoria romanilor sau geografia Romaniei.

Sursa: Adevarul

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri