Cultura generala

Stiati ca cea dintai biblioteca romaneasca din Transilvania s-a deschis in anul 1747 la Blaj - biblioteca Bazilitilor.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Testele Nationale - o sesiune speciala in februarie 2008

17 Octombrie 2007
Ordinul de aprobare a metodologiei de organizare a sesiunii speciale a Testelor Nationale urmeaza a fi semnat in cel mult doua zile, a anuntat Ministerul Educatiei. Liliana Preoteasa, directoarea Directiei Generale Management Invatamant Preuniversitar, a declarat ca la aceasta sesiune speciala se vor putetea prezenta doar absolventii de gimnaziu din anii anteriori, inclusiv din anul 2007, care nu au promovat testele nationale.

In principiu, metodologia va ramane aproximativ aceeasi cu cea din sesiunile anterioare. Examenele se vor desfasura in perioada vacantei intersemestriale, adica 2-10 februarie. Elevilor le ramane sa se apuce de invatat avand de pregatit cate 100 de variante de subiecte pentru fiecare disciplina. Din aceste variante vor fi extrase subiectele de examen in ziua testarii.

Variante subiecte Teste Nationale 2007

Cauta in stiriPropune o stire

home : Scoala : Stiri

Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate