Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Daca o statuie a unui om calare are ambele picioare din fata ridicate, persoana a murit in lupta. Cand calul are un singur picior ridicat inseamna ca persoana a murit ca urmare a ranilor suferite in lupta. Daca toate cele patru picioare sunt pe pamant, a murit de cauze naturale.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Asociatia de mame :
-Ce suntem noi ?
-Mame!!
-Si ce vrem ?
-Sa ne enervam copiii!
-Cum facem asta ?
-Nu-i mai lasam la jocuri online !
-Ce-i aia online ?
-Nu stim , dar ii enerveaza foarte tare !

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Subiectul cu numarul 9 la teza cu subiect unic pentru limba si literatura romana

14 Decembrie 2007
Astazi, 14.12.2007, elevii de clasa a VII-a si a VIII-a vor sustine ultima teza cu subiect unic pentru semestrul I. Elevii vor sustine teza la limba si literatura romana. Varianta extrasa de Comisia Nationala de organizare a fost cea cu numarul 9. Examenul va incepe la ora 12.00 si dureaza doua ore. Subiectele au fost elaborate de Centrul National de Curriculum si Evaluare in Invatamatul Preuniversitar, conform programei scolare parcurse pana la data desfasurarii tezei.

Notele obtinute la tezele cu subiect unic vor avea o pondere de 50% pentru media de admitere la liceu, iar 50% media din clasele V - VIII. Elevii au sustinut pana acum teza la matematica, istorie sau geografie, si limba si literatura materna. Desi elevii sustin ca subiectele au fost usoare, cu toate acestea 23% dintre elevii de clasa a VII-a si peste 14% dintre elevii de clasa a VIII-a nu au reusit sa obtina nota de trecere la matematica.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri