Cultura generala

Aproximativ 10% din suprafata planetei este permanent acoperita cu gheata.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Subiectul cu numarul 9 la teza cu subiect unic pentru limba si literatura romana

14 Decembrie 2007
Astazi, 14.12.2007, elevii de clasa a VII-a si a VIII-a vor sustine ultima teza cu subiect unic pentru semestrul I. Elevii vor sustine teza la limba si literatura romana. Varianta extrasa de Comisia Nationala de organizare a fost cea cu numarul 9. Examenul va incepe la ora 12.00 si dureaza doua ore. Subiectele au fost elaborate de Centrul National de Curriculum si Evaluare in Invatamatul Preuniversitar, conform programei scolare parcurse pana la data desfasurarii tezei.

Notele obtinute la tezele cu subiect unic vor avea o pondere de 50% pentru media de admitere la liceu, iar 50% media din clasele V - VIII. Elevii au sustinut pana acum teza la matematica, istorie sau geografie, si limba si literatura materna. Desi elevii sustin ca subiectele au fost usoare, cu toate acestea 23% dintre elevii de clasa a VII-a si peste 14% dintre elevii de clasa a VIII-a nu au reusit sa obtina nota de trecere la matematica.

Cauta in stiriPropune o stire

home : Scoala : Stiri

Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate