Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Pentru o viata sanatoasa, consumati zilnic minimum 2 litri de apa.

› vrei mai mult

Bancul zilei

3 nebuni merg pe strada si fac ca animalele primu face ca o gaina al doilea face ca un cocos si al treilea face ca un pui
un mos ii intreaba da ce aveti??
pai, domne noi suntem o familie unita!

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Situatia unitatilor de invatamant din tara in care s-au suspendat cursurile

14 Martie 2006
Din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, astazi, 13 martie 2006, cursurile din 31 unitati de invatamant preuniversitar au fost intrerupte. Astfel, conform datelor raportate de catre Inspectoratele Scolare Judetene, Ministerul Educatiei si Cercetarii prezinta urmatoarea situatie:

1. Scoli inchise:
- Iasi – 7 scoli in comunele Harmanesti, Dumesti, Figanas, Tibanesti, Voinesti, Todinesti si Romanesti.
- Neamt – 19 scoli (dintre care in comunele Iusesti, Faurei, Valeni, comuna Valea Ursului, comuna Urecheni, Bargaoani, Moldoveni, Razboieni, Liceul Teoretic din Sabaoani).
- Dolj – 2 scoli din cauza drumului imparcticabil ca urmare a inundatiilor (comunele Grecesti si Piria).
- Bacau – 3 scoli in comunele Filipeni, Somusca si Obarsia au intrerupt cursurile din cauza conditiilor meteo nefavorabile.

2. Situatii deosebite
- programul modificat prin cuplarea claselor in Bacau – la scolile din Parnicea, Secuieni, Ungureni si Pancesti mai multe cadre didactice nu au ajuns la ore.
- la scoala de Arte si Meserii din Rachitoare (Bacau) frecventa elevilor a fost redusa.

Facem precizarea ca, potrivit reglementarilor din domeniul educatiei, in cazuri deosebite (calamitati naturale, temperaturi extreme, inundatii etc.), Inspectoratele Scolare Judetene iau deciziile care se impun privind functionarea unitatilor de invatamant. Aceste decizii se iau in conformitate cu situatiile raportate de catre scolile si liceele din judet si sunt insotite de modalitatile de recuperare a materiei.

Ministerul Educatiei si Cercetarii monitorizeaza permanent situatiile deosebite aparute ca urmare a conditiilor meteorologice nefavorabile din aceste zile.

Ministerul Educatiei si Cercetarii

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri