Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Esti liderul/lidera grupului de prieteni/prietene. Cu toate acestea, cineva din acest anturaj si-ar dori sa te inlocuiasca, asa ca va trebuie sa fii atent/a la cine iti este prieten/a si cine nu.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

-Alo,buna ziua doamna invatatoare,as vrea sa va informez ca baiatul meu,Andrei, nu poate venii azi la scoala.
-Dar cine sunteti?
-Tatal meu la telefon!

› vrei mai mult

Cultura generala

Sunt peste 700 de tipuri de caini. Parerea generala cum ca ei nu disting culorile este falsa. Cainii disting culorile dar nu la fel de intens, ci cam la fel cum vedem noi la asfintit.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Sesiune speciala a examenului de Evaluare Nationala la clasa a VIII-a

08 Iunie 2016
24 de elevi de clasa a VIII-a, participanți la loturile naționale de pregătire pentru olimpiadele și concursurile internaționale, susțin, începând cu data de 7 iunie 2016, sesiunea specială a examenului de Evaluare Națională. La această sesiune specială, găzduită de Școala Gimnazială „Tudor Arghezi” din Capitală, s-au înscris elevi care participă în această vară la Olimpiada Balcanică de Matematică pentru Juniori (12), Olimpiada Balcanică de Informatică pentru Juniori (8), European Summer Cup - tenis (2), Campionatul European de Juniori de Înot (1) și Campionatul European de Baschet - juniori (1).Elevii provin din unități de învățământ din București și din județele Argeș, Constanța, Dolj, Gorj, Maramureș, Prahova și Timiș.

 

Calendarul desfășurării probelor, toate scrise, are următoarea configurație: 7 iunie - limba și literatura română, 8 iunie - matematică și 9 iunie - limba și literatura maternă. Prima afișare a rezultatelor este programată în data de 9 iunie (până la ora 18.00), iar depunerea contestațiilor va avea loc în aceeași zi, în intervalul orar 18.00 - 20.00. În data de 10 mai vor fi soluționate eventualele contestații, urmând ca în cursul aceleiași zile să fie afișate și rezultatele finale.

 

Sursa: edu.ro


Cauta in stiriPropune o stire

home : Scoala : Stiri

Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate