Cultura generala

Un om bea in medie 75 000 litri de apa pe durata vietii.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Sesiune speciala a examenului de Evaluare Nationala la clasa a VIII-a

08 Iunie 2016
24 de elevi de clasa a VIII-a, participanþi la loturile naþionale de pregãtire pentru olimpiadele ºi concursurile internaþionale, susþin, începând cu data de 7 iunie 2016, sesiunea specialã a examenului de Evaluare Naþionalã. La aceastã sesiune specialã, gãzduitã de ªcoala Gimnazialã „Tudor Arghezi” din Capitalã, s-au înscris elevi care participã în aceastã varã la Olimpiada Balcanicã de Matematicã pentru Juniori (12), Olimpiada Balcanicã de Informaticã pentru Juniori (8), European Summer Cup - tenis (2), Campionatul European de Juniori de Înot (1) ºi Campionatul European de Baschet - juniori (1).Elevii provin din unitãþi de învãþãmânt din Bucureºti ºi din judeþele Argeº, Constanþa, Dolj, Gorj, Maramureº, Prahova ºi Timiº.

 

Calendarul desfãºurãrii probelor, toate scrise, are urmãtoarea configuraþie: 7 iunie - limba ºi literatura românã, 8 iunie - matematicã ºi 9 iunie - limba ºi literatura maternã. Prima afiºare a rezultatelor este programatã în data de 9 iunie (pânã la ora 18.00), iar depunerea contestaþiilor va avea loc în aceeaºi zi, în intervalul orar 18.00 - 20.00. În data de 10 mai vor fi soluþionate eventualele contestaþii, urmând ca în cursul aceleiaºi zile sã fie afiºate ºi rezultatele finale.

 

Sursa: edu.ro


Cauta in stiriPropune o stire

home : Scoala : Stiri

Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate