Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Chiar daca ziua va incepe foarte bine pentru tine, nu te entuziasma prea tare! Ai face bine sa iti pastrezi anumite rezerve de energie si pentru seara! Nu stii ce surprize poti avea.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

I: care e diferenta intre o vaca alba si una neagra?
R: vaca alba face "muuu", cea neagra face "muuu, man !

› vrei mai mult

Cultura generala

In luna august au loc cele mai multe nasteri.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Rezultatele testelor nationale s-au afisat in Bucuresti

10 Februarie 2008
Rezultatele la sesiunea speciala a testelor nationale s-au afisat la majoritatea centrelor de testare din Bucuresti, a declarat, sambata, inspectorul adjunct al Inspectoratului scolar al Municipiului Bucuresti, Cristiana Mateiciuc.

Inspectorul a afirmat ca din datele pe care le are pana in prezent, procentul de promovabilitate a fost de aproximativ 50%. Mateiciuc considera ca promovabilitatea este buna, avand in vedere ca "unii dintre cei care au sustinut sesiunea speciala au terminat gimnaziul cu multi ani in urma si au pierdut legatura cu scoala".

Potrivit inspectorului, la unele dintre cele 10 centre rezultatele s-au afisat inca de la ora 9 si jumatate."Fiecare candidat isi poate vedea rezultatul la centrul de testare unde a sustinut probele. Termenul de afisare este pana la ora 16.00", a spus Mateiciuc. Lucrarile au fost corectate in 6 centre de evaluare.

Contestatiile pot fi depuse tot sambata, intre orele 16.00 - 20.00, potrivit Ministerului Educatiei, iar rezolvarea acestora se va face in 10 februarie, rezultatele finale urmand a fi afisate luni, 11 februarie.

Evaluarea testelor s-a facut cu note de la 10 la 1, respectandu-se cu strictete baremul de evaluare si de notare transmis de Comisia nationala. Nota minima de promovare la fiecare dintre probe este 5. Prin urmare, un candidat este considerat promovat daca obtine cel putin nota 5 la fiecare test. in caz contrar, este declarat respins. Media generala se calculeaza ca medie aritmetica, avand doua zecimale, intre notele obtinute la cele trei teste nationale (respectiv patru, pentru candidatii care sustin si test scris la limba si literatura materna).

Rompres

Cauta in stiriPropune o stire

home : Scoala : Stiri

Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate