Cultura generala

Sunt mai mult de 3000 de tipuri de pisici domestice dintre care numai 8% au Pedigree.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Rezultatele finale la teza cu subiect unic la matematica

09 Mai 2007
Procentul elevilor din clasa a VII-a care au obtinut note de 5 si peste 5, la teza cu subiect unic la matematica, derulata in 4 mai a.c., este de 56,41%, ceea ce reprezinta, la nivel national, un numar de 120.218 elevi.

Cel mai mare procent s-a inregistrat in judetul Teleorman, de 70,36%, iar cel mai mic in judetul Ilfov, respectiv 40,67%. Cei 92.882 elevi care au obtinut note sub 5 nu pot depune contestatii. Elevii au participat in proportie de peste 95%, fiind prezenti 213.200 elevi din totalul celor 222.888 inscrisi. Elevii care au absentat vor putea sustine aceasta teza in data de 5 iunie 2007.

Urmatoarea proba a tezelor cu subiect unic, programata in 10 mai, va fi sustinuta la Limba si literatura materna, de catre elevii apartinand minoritatilor nationale, care au urmat cursurile gimnaziale in limba materna.
Concluziile finale privind rezultatele la tezele cu subiect unic vor fi formulate dupa incheierea perioadei de derulare a acestora.

Cauta in stiriPropune o stire

home : Scoala : Stiri

Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate