Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Tokyo a devenit oficial capitala Japoniei cand Imparatul Meiji si-a mutat in anul 1868 resedinta in oras din fosta capitala Kyoto; atunci Edo a fost redenumit in Tokyo.

› vrei mai mult

Bancul zilei

De ce sta barza intr-un picior??
Ca daca il ridica cade.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Rezultatele finale la teza cu subiect unic la matematica

09 Mai 2007
Procentul elevilor din clasa a VII-a care au obtinut note de 5 si peste 5, la teza cu subiect unic la matematica, derulata in 4 mai a.c., este de 56,41%, ceea ce reprezinta, la nivel national, un numar de 120.218 elevi.

Cel mai mare procent s-a inregistrat in judetul Teleorman, de 70,36%, iar cel mai mic in judetul Ilfov, respectiv 40,67%. Cei 92.882 elevi care au obtinut note sub 5 nu pot depune contestatii. Elevii au participat in proportie de peste 95%, fiind prezenti 213.200 elevi din totalul celor 222.888 inscrisi. Elevii care au absentat vor putea sustine aceasta teza in data de 5 iunie 2007.

Urmatoarea proba a tezelor cu subiect unic, programata in 10 mai, va fi sustinuta la Limba si literatura materna, de catre elevii apartinand minoritatilor nationale, care au urmat cursurile gimnaziale in limba materna.
Concluziile finale privind rezultatele la tezele cu subiect unic vor fi formulate dupa incheierea perioadei de derulare a acestora.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri