Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Citate celebre: Ion Creanga - Romanului i-e greu pana se apuca de treaba, ca de lasat indata se lasa.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Culmea inaltimii:
Sa te arunci de la parter si sa te prinzi de bordura!

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Rezultate inregistrate la proba de evaluare a competentelor de comunicare orala in limba materna din cadrul examenului de Bacalaureat (sesiunea iunie - iulie 2016)

22 Iunie 2016
În perioada 15 - 17 iunie s-a desfășurat evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă (proba B) din cadrul sesiunii iunie-iulie 2016 a examenului național de Bacalaureat. Conform datelor centralizate de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice, din totalul candidaților evaluați (6.268), 5.341 (85,21%) au obținut certificatul de utilizator experimentat, 819  (13,07%) - certificatul de utilizator avansat, iar 108 (1,72%) au primit certificatul de utilizator mediu. Acestora li se adaugă 857 de candidați care au solicitat recunoașterea rezultatelor obținute în sesiuni anterioare.



Pentru susținerea probei B s-au înscris 6.354 de absolvenți. Au fost prezenți 6.268 de absolvenți, iar 86 au absentat. Nu s-au înregistrat eliminări din examen.



Următoarea probă (D), evaluarea competențelor digitale, a început pe 21 iunie și se încheie, vineri, 24 iunie. Probele orale se vor încheia cu evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională (proba C), programată între 27 iunie și 1 iulie.


Sursa: edu.ro

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri