Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Ai parte de cateva momente mai incordate din cauza discutiilor cu un coleg/a sau cu un prieten/a. Reusesti totusi sa treci cu rapiditate peste acest incident. Pe seara se anunta musafiri.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Stupul sau cuibul (fagurii) construit de albine este plamadit din ceara. In schimb, la viespi, fagurii sunt facuti din lemn maruntit, un fel de hartie mai groasa. Viespea aduna lemnul de pe placi sau copaci carora li s-a rupt scoarta dintr-un motiv sau altul. Aceasta scoarta o maruntesc cu falcile lor si o umezesc in timp ce merg inspre cuib. In fagurele viespilor nu vei gasi miere, pentru ca viespea nu face miere.

› vrei mai mult

Bancul zilei

De ce nu exista emo scriitori de science fiction ?
Fiindca pentru ei deja viitorul nu mai exista

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Procurorii au preluat raportul testelor nationale

08 August 2006
Procurorii Parchetului Judecatoriei Sectorului 1 Bucuresti au primit, luni la pranz, raportul ministrului Mihail Hardau privind incidentul de la testele nationale, cand un jurnalist de la cotidianul Adevarul a intrat in posesia subiectelor de la proba de istorie. Raportul detaliaza activitatile desfasurate in acea perioada de persoanele implicate in toate etapele de redactare a subiectelor si a raspunsurilor, de tiparire si de anvelopare. Ancheta administrativa se axeaza pe activitatea membrilor Serviciului National de Evaluare si Examinare (SNEE), precum si pe atributiile angajatilor MEdC. Persoanele gasite vinovate in urma anchetei administrative derulate la MEdC sunt aceleasi cu cele urmarite penal de catre procurori pentru neglijenta in serviciu - fostul director al Serviciului National de Evaluare si Examinare, Adrian Stoica, si inspectoarele Georgeta Cretu si Rozalia Doicescu - potrivit surselor citate.

Sursa: Adevarul

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri