Cultura generala

Italianul Niccolo Paganini (1782-1840) a fost supranumit violonistul diavolului.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Probleme la teza cu subiect unic la matematica

05 Iunie 2007
Reprezentantii Ministerului Educatiei au schimbat varianta de subiect pentru teza cu subiect unic la matematica, dupa ce au aflat ca intr-un judet s-au aflat subiectele inainte ca acestea sa ajunga oficial la elevi.

In aceasta dimineata, reprezentantii Ministerului Educatiei au extras varianta de subiect cu numarul 9. La scurt timp, insa, acestia au constatat ca inspectorii de la Inspectoratul Scolar Mehedinti nu au accesat site-ul ministerului pentru a prelua subiectele in deplina siguranta, ci le-au luat printr-un alt procedeu.

Acest lucru, potrivit reprezentantilor Ministerului Educatiei, implica faptul ca subiectele nu mai erau securizate si exista pericolul ca altcineva sa le afle inainte ca acestea sa ajunga la elevi. Asadar, a fost extrasa o noua varianta de subiect.

Ministerul a asigurat ca in acest moment subiectele au ajuns in siguranta in toate judetele.

Sursa: Adevarul

Cauta in stiriPropune o stire

home : Scoala : Stiri

Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate