Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Numele "jeep" e prescurtarea pentru "general purpose" - G.P. In traducere, aceasta inseamna automobil de uz general. Pe de alta parte, se poate spune ca numele a fost inspirat de Eugene Jeep, care este un personaj de desene animate ce apare alaturi de Popeye. In filmuletul animat, Jeep era personajul care reusea sa se strecoare in orice loc. Jepp-ul s-a nascut intr-o perioada tumultoasa a omenirii. Mai exact, ne referim la anul 1940, in perioada celui de-al Doilea Razboi Mondial. Masina off-road a luat nastere la cererea armatei americane catre constructorii de automobile. Armata americana isi dorea un astfel de vehicul de uz general inca din Primul Razboi Mondial.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Cum sa numesc circuitele unui calculator aruncat pe geam?
- ?!?
- Dezintegrate. . .

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Petitie online pentru revizuirea baremului de la ROMANA din cauza controversei subiectiva/predicativa

26 Iunie 2012


EVALUARE NATIONALA 2012 ROMANA - se schimbă baremul? NemulTumirile legate de examenul la limba si literatura romana din cadrul Evaluarii Nationale 2012 continuă să se manifeste, mai nou, pe internet.



Elevii si profesorii care sustin ca unul dintre exercitii avea o altă varianta decat cea din barem si-au manifestat nemultumirile semnand o petitie online adresata Ministerului Educatiei.



 



Afla mai mult pe gandul.info



Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri