Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Chiar daca te-ai obisnuit sa faci aceleasi lucruri in ultimul timp, nu se va intampla o tragedie daca de exemplu vei merge pe jos pana la cumparaturi, sau vei petrece cateva ore in parc, in compania unei lecturi placute!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Albinele au fire de par pe ochi.

› vrei mai mult

Bancul zilei

La un meci,Gigi Becali intreaba un spectator cat e ceasu\'.Acesta ii raspunde ca este 10 si 10.Gigi incepe sa rada si ii zice lui Meme :Ce prost e asta ma nu putea sa zica 20 direct?

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Peste 20.000 de elevi sustin vineri proba de competente digitale

23 Aprilie 2010
Un numar de 20.593 de candidati sunt asteptati vineri sa sustina proba de testare a competentelor digitale din cadrul examenului de bacalaureat, potrivit unui centralizator al Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Luni sunt asteptati sa sustina proba 12.380 de candidati, marti, 27 aprilie - 7.693 candidati, miercuri, 28 aprilie - 4.272 candidati si joi, 29 aprilie - 2.207 candidati.

Proba D se desfasoara in laboratoarele de informatica din unitatile de invatamant liceal si presupune doua etape, care cumuleaza maximum 90 de minute ca timp de lucru: rezolvarea unor sarcini de lucru referitoare la domeniul "Mijloace moderne de comunicare. Reteaua Internet", care va avea o durata de regula de 15 minute, dar nu poate depasi 30 minute si rezolvarea unor sarcini de lucru din celelalte domenii de competenta prevazute in programa de bacalaureat, careia i se aloca restul timpului ramas pana la cele 90 de minute cat are proba, cumulat.

Candidatii vor avea de rezolvat aproximativ 16-17 de itemi, care vizeaza competente din urmatoarele domenii: "Concepte de baza privind sistemele de calcul", "Utilizarea computerului si organizarea fisierelor/sisteme de operare", "Procesoare de texte", "Procesoare de calcul tabelar", "Prezentari", "Baze de date" si "Mijloace moderne de comunicare. Reteaua Internet (HTML)".

Mai multe despre "Peste 20.000 de elevi sustin vineri proba de competente digitale" pe Ziare.com

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri