Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Oamenii care studiaza broastele sunt numiti herpetologi.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Femeile sunt ca medaliile olimpice: trebuie sa lupti pentru ele, apoi iti atarna de gat o viata intreaga.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

O sesiune speciala pentru tezele cu subiect unic

21 August 2007
Astazi la ora 12.00, elevii de clasa a saptea au inceput ultima sesiune speciala a tezelor cu subiect unic cu proba la matemetica. Aceasta sesiune speciala este sustinuta de elevii care au fost absenti sau amanati la sesiunile anterioare.

Aceasata sesiune speciala se va desfasura in 1.232 de centre, iar lucrarile elevilor vor fi evaluate in 69 de centre. Elevii vor avea la dispozitie 50 de minute pentru rezolvarea subiectelor din momentul primirii acestora. La aceasta sesiune s-au inscris peste 7.500 de elevi.

Elevii care vor fi prinsi ca au asupra lor materiale care le-ar putea fi de ajutor pentru copiat sau mijloace de comunicare cu exteriorul sau elevii care sunt surprinsi copiind in timpul desfasurarii tezelor vor primi nota 1 la teza respectiva.

Ministerul Eductiei sustine ca scopul tezelor cu subiect unic este de a verifica atat procedurile de organizare si desfasurare elaborate, cat si capacitatea sistemului de a aplica o noua forma de evaluare la nivel national.

Pe 23 august elevii vor sustine proba la limba si literatura materna, iar pe data de 28 august proba la limba si literatura romana.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri