Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


› vrei zodia ta

Cultura generala

Hiena bea foarte putina apa. Ea isi ia lichidele din sucurile corporale ale prazii cat si din consumarea unor fructe, specii de castraveti si pepeni.

› vrei mai mult

Bancul zilei

- Chelner, ma grabesc... Ce-mi puteti aduce cel mai repede?
- Paltonul dumneavoastra, domnule!

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Noul Bac se da din 2012, iar admiterea la liceu din 2013

12 Aprilie 2010
Noua forma de Bacalureat se va desfasura din 2012, in timp ce trecerea clasei a IX-a la gimnaziu si noul tip de admitere in liceu se vor aplica din 2013, a declarat, luni, purtatorul de cuvant al MECTS.

Legea educatiei, aprobata luni de Guvern, va intra in vigoare in 30 de zile de la publicarea in Monitorul Oficial.

"Masura introducerii clasei a IX-a in invatamantul gimnazial intra in vigoare incepand cu anul 2013, examenul de bacalaureat se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentei legi incepand cu anul 2012, iar admiterea la liceu se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentei legi incepand cu anul 2013", a declarat, luni, purtatorul de cuvant al Ministerului Educatiei, Melania Vergu, citata de Mediafax.

De asemenea, alegerea rectorului si a structurilor de conducere din institutiile de invatamant superior se va desfasura conform noii legi din 2012, iar procedurile pentru conferirea titlurilor didactice in invatamantul superior se vor aplica incepand cu anul 2011.

Mai multe despre "Noul Bac se da din 2012, iar admiterea la liceu din 2013" pe Ziare.com

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri