Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Dimineata va incepe excelent pentru tine si vei simti ca poti face fata oricarei provocari. Cu toate acestea, nu te grabi sa intervii in anumite activitati care nu te privesc in mod direct, pentru ca poti avea de suferit!

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Culmea adolescentului rebel: sa locuiesti singur si sa fugi de acasa!

› vrei mai mult

Cultura generala

Situata in mijlocul desertului Iudeea, Marea Moarta este cea mai sarata din lume, avand intre 288 g si 325 g de sare/litru de apa( in comparatie cu apa de mare care contine in medie 35 g). Marea Moarta este atat de sarata, incat niciun peste nu poate trai in ea.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Notele de la tezele cu subiect unic pot fi contestate pana vineri

10 Ianuarie 2008
Elevii din clasele a VII-a si a VIII-a, care au sustinut la sfarsitul anului trecut teze cu subiect unic, pot contesta notele obtinute pana vineri, relateaza Realitatea TV.

Ministerul Educatiei a anuntat ca 11 ianuarie este ultima zi in care scolarii pot cere recorectarea lucrarilor. Reprezentantii Ministerului au anuntat ca nota poate creste, doar daca diferenta dintre examinari este mai mare de 0,50 puncte.

Notele finale, cu zecimale, obtinute de catre elevi vor fi trecute in cataloage speciale, in centrele de evaluare, iar in scoli va fi inregistrata doar nota rotunjita. Incepand cu aceasta vara, rezultatele de la tezele unice vor conta in proportie de 50% la admiterea in liceu.

Peste 400.000 de scolari din clasele a VII-a si a VIII-a au sustinut, in perioada 30 noiembrie-14 decembrie 2007, teze cu subiect unic. Elevii care din motive intemeiate au lipsit la prima sesiune a tezelor din semestrul intai, pot sustine probele in perioada 12-22 februarie, cand va fi organizata o sesiune speciala. In intervalul 06-16 mai 2008, scolari vor sustine tezele cu subiect unic, pentru cel de-al doilea semestru al acestui an scolar.

Event365

Cauta in stiriPropune o stire

home : Scoala : Stiri

Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate