Cultura generala

Creierul continua sa transmita semnale sub forma de impulsuri electrice timp de aproximativ 37 de ore dupa moarte.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Elevii decid soarta tezelor unice

04 Decembrie 2006
Introducerea tezelor cu subiect unic se va face tinand cont si de parerea elevilor. Totodata, Ministerul Educatiei vrea sa stie opinia parintilor si a sindicatelor. Reprezentanti ai ministerului de resort au decis ca tezele cu subiect unic sa se introduca in primul semestru al acestui an scolar.

Ulterior, la cererea elevilor si a dascalilor, noua metoda de evaluare a fost amanata pentru cel de-al doilea semestru. “Am fost acuzati ca nu facem publica metodologia. Asa ca proiectul va fi supus dezbaterii, la care vor avea acces copiii, profesorii lor si inspectorii. Vrem ca prin aceasta testare sa stim exact unde ne situam cu pregatirea”, ne-a declarat Dumitru Matei, secretar de stat in Ministerul Educatiei.

Alti oficiali din minister sustin ca tezele cu subiect unic vor deveni, in cel mult doi ani, criteriu pentru admiterea in liceu. Testarile se vor da la limba romana, limba materna si matematica.

Sursa: Libertatea

Cauta in stiriPropune o stire

home : Scoala : Stiri

Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate