Cultura generala

Alfabetul limbii chineze contine peste 40 000 de caractere.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Elevii claselor a VII-a si a VIII-a incep tezele unice saptamana viitoare

18 Noiembrie 2008
Din 25 noiembrie, mai mult de 350.000 de elevi ai claselor a VII-a si a VIII-a vor sustine tezele cu subiect unic din semestrul I.

Notele obtinute in cadrul evaluarii semestriale vor conta in proportie de 50% pentru admiterea la liceu.

Limba si literatura materna este prima proba pe care elevii o vor sustine in data de 25 noiembrie, iar pe 3 decembrie este programata evaluarea pentru limba si literatura romana, informeaza Realitatea TV.

Teza unica la matematica va avea loc pe 13 decembrie cand elevii claselor a VIII-a vor sustine si o teza la istorie sau geografie, la alegere.

Cei care nu promoveaza sau nu sustin tezele vor putea fi examinati intr-o sesiune speciala care va incepe in februarie 2009.

Potrivit metodologiei aprobate de Ministerul Educatiei, elevii vor fi admisi la liceu fara examen, in functie de media generala a notelor obtinute la tezele cu subiect unic si media generala de absolvire a claselor V-VIII.

Sursa: Ziare.com

Cauta in stiriPropune o stire

home : Scoala : Stiri

Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate