Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Eucaliptul(Eucalyptus regnans) - raspandit mai ales in Australia, el este cel mai inalt copac din lume (150 m) si dupa bambus, are cresterea cea mai rapida. Anual se lungeste cu 3,5 m. Perioada de crestere dureaza cam 80 de ani, dupa care copacul se dezvolta doar in grosime. Sursa: Enciclopedia de Biologie - Editura All

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un oltean si un japonez se plimba. Olteanul il intreaba pe japonez: - Ma, tu acolo, in Japonia, cate ore lucrezi? - Eu lucrez 8 ore. Dar tu? - Eu vreo 4 ore. Dar pentru cine lucrezi tu asa mult? intreaba olteanul. - Pai 2 ore pentru patron, 2 ore pentru mine, 2 ore pentru imparat si 2 ore pentru Japonia. Dar tu pentru cine lucrezi asa putin? intreaba japonezul. - Pai 2 ore pentru patron, 2 ore pentru mine, imparat n-avem, iar de Japonia nu-mi pasa!

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Bac 2012 toamna Se afiseaza rezultatele finale

05 Septembrie 2012


Rezultale finale, dupa contestatii, ale examenului de Bacalaureat, sesiunea de toamna, vor fi afisate miercuri.



Dintre cei aproximativ 100.000 de candidati la a doua sesiune a Bac-ului din acest an, doar 20.600 au promovat examenul. 23.500 dintre cei care au picat la Bac 2012 sesiunea august au depus contestatii.



Inainte de solutionarea contestatiilor, rata de promovare la nivel national a fost de 24,7%.



Dezastrul de la Bac-ul de anul trecut s-a repetat si in prima sesiune a examenului din acest an: in majoritatea judetelor, nici macar jumatate dintre candidati nu a promovat examenul, iar in Ilfov, putin peste 13% din candidati au obtinut o nota de trecere.



Citeste mai multe despre "Bac 2012 toamna Se afiseaza rezultatele finale" pe ziare.com



Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri