Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Inclinarea axei de rotatie a lui Neptun este de 28,32 grade, similara cu cea a Pamantului (23 de grade) si cea a lui Marte (25 de grade). Datorita acestui fapt, pe planeta are loc schimbarea anotimpurilor. Perioada de revolutie foarte mare face ca un anotimp pe Neptun sa dureze aproximativ 40 de ani pamantesti.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Ce inseamna o femeie gravida pentru un canibal?
chindar cu surprize

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Bac 2011 - sesiunea de toamna: Prima proba orala

22 August 2011
Examenul de bacalaureat - sesiunea de toamna- incepe luni, cu proba orala de evaluare a competentelor de comunicare in limba romana.



Peste 109.000 de candidati vor sustine in a doua sesiune aceasta prima proba. Este cea mai mare cifra inregistrata in istoria bacalaureatului pentru a doua sesiune de examen.



Cea de-a doua sesiune a examenului se desfasoara sub aceleasi auspicii ca cea din iulie: supraveghere video, intoleranta fata de frauda.



Ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, a declarat, duminica dupa-amiaza, ca a doua sesiune a examenului de bacalaureat se va desfasura in acelasi conditii ca prima.



"Organizarea va fi foarte buna, cel putin la fel de buna ca la prima sesiune. Corectarea va fi echitabila, toti cei implicati fiind pregatiti pentru acest lucru", a declarat Funeriu.



Citeste mai multe despre "Bac 2011 - sesiunea de toamna: Prima proba oral" pe ziare.com.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri