Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Pe scara IQ-ului, ratonul se afla deasupra pisicii si ceva mai jos fata de maimuta.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Fiul lui Bula catre Bula:
Tata , mi-e frig!
Bula raspunde:
Du-te la colt, cà-s 90 de grade

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

95,5%: rata de participare la proba obligatorie a profilului (Matematica/Istorie) din cadrul examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2016

07 Iulie 2016
Miercuri, 6 iulie, s-a desfășurat proba obligatorie a profilului - E)c) din cadrul examenului național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2016. Conform datelor centralizate de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice, rata de participare a fost de 95,5%.



Astfel, dintre cei 125.840 de candidați înscriși pentru susținerea testelor scrise la una dintre cele două discipline (Matematică și Istorie), s-au prezentat 120.176 de candidați. Au absentat 5.609 de candidați, iar 55 au fost eliminați pentru fraudă sau tentativă de fraudă. Precizam că alți 11.798 de candidați și-au echivalat notele obținute în sesiuni anterioare și recunoscute potrivit procedurilor în vigoare.



Prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2016 se încheie vineri, 8 iulie, cu proba la alegere a profilului și specializării - E)d).  În funcție de cele două criterii, candidații au ales o disciplină din cele 10 disponibile: Biologie, Chimie, Fizică, Economie, Filosofie, Geografie, Informatică, Logică și argumentare, Sociologie și Psihologie.



Afișarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 12 iulie (până la ora 16.00). În aceeași zi, vor putea fi depuse contestațiile, în intervalul orar 16:00-20:00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 16 iulie.



Sursa: edu.ro

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri