Cultura generala

Belgia s-a separat de Regatul Unit al Olandei in anul 1830.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

20% dintre elevii care au dat teza unica la romana au luat note sub 5

09 Ianuarie 2009
Aproximativ 20% dintre elevii de clasa a VII-a si 15% dintre cei de clasa a VIII-a au luat note sub 5 la proba de limba si literatura romana din cadrul tezelor cu subiect unic din semestrul I, potrivit unui raport al Ministerului Educatiei.

La clasa a VII-a, cele mai multe note sub 5 le-au luat elevii din judetele Harghita (40,88%) si Covasna(38,01%), procente apropiate intregistrandu-se si la clasa a VIII-a, informeaza Newsin.

Cei mai multi dintre elevii care au promovat examenul au fost in Bucuresti, respectiv 88,35% dintre elevii de clasa a VII-a si 91,76% dintre elevii de clasa a VIII-a.

Mai mult de 9.200 de elevi de clasa a VII-a si 8.200 de elevi ai claselor a VIII-a au luat note de 10, iar 15,61% dintre elevii de a VII-a si 14,18% dintre cei de a VIII-a au luat note mai mari de 9.

Continuarea pe Ziare.com

Cauta in stiriPropune o stire

home : Scoala : Stiri

Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate