Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

O epidemie care se extinde pe un teritoriu foarte mare se numeste pandemie. Ciuma, gripa spaniola sau coronavirusul au fost clasificate ca fiind pandemii. Din cauza numarului mare de persoane decedate si a ariei intinse afectate, multi considera gripa spaniola din 1918 ca fiind cea mai mare pandemie din istoria omenirii.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Era odata o familie care avea un copil mut.Aceea familie niciodata nu a fost fericita...pana intr-o zi: in aceea zi a spus "tataie".Mare petrecere, bucurie, fericire, pentru ca a vorbit copilul.A doua zi a murit tataie.In urmatoarea saptamana copilul a zis "mamaie".Iarasi petrecere, fericire, bucurie, copilul a vorbit! A doua zi a murit mamaie.Urmatoarea saptamana tatal copilului spune: daca zici "tata" te bat pana te omor! Copilul spune "tata".Toata noaptea tatal copilului a stat treaz, nu cumva sa moara! A doua zi a murit postasul!

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

20.767 de participanti la proba obligatorie a profilului din cadrul celei de-a doua sesiuni a examenului de Bacalaureat 2016

26 August 2016


La proba scrisa E)c) - proba obligatorie a profilului, din cadrul sesiunii august-septembrie 2016 a examenului national de Bacalaureat, au participat 20.767 de candidați (dintr-un total de 25.963 de candidați înscriși să o susțină). Rată de prezență înregistrată a fost de 79,99%. 19 candidați au fost eliminați pentru tentativă de fraudă. Nu s-au prezentat 5.177 de candidați. Precizăm că alți 16.298 de candidați au cerut recunoașterea în sesiunea curentă a notelor obținute la proba E)c) în sesiuni anterioare, conform reglementărilor în vigoare.



La proba scrisă E)b) - limba și literatura maternă, desfășurată marți, 23 august, au fost prezenți 546 de candidați (dintr-un total de 626 înscriși). Alți 1.583 de candidați și-au echivalat proba E)b) cu note echivalate din sesiuni anterioare. Ultima probă scrisă din această sesiune,proba la alegere a profilului și specializării - proba E)d), are loc vineri, 26 august.



Afișarea primelor rezultate (până la ora 16:00) și depunerea contestațiilor (orele 16:00 – 20:00) sunt programate în data de 29 august. Rezultatele finale vor fi făcute publice la centrele de examen și pe bacalaureat.edu.ro în data de 1 septembrie.



Sursa: edu.ro



Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri