Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Se spune ca pisicile au fost domesticite pentru prima oara in Egipt. Noile studii arata ca legatura dintre oameni si pisici dateaza de mai bine de 9.000 de ani.

› vrei mai mult

Bancul zilei

O musca zbura, in cautare de mancare. Cand, deodata, se
simte blocata in ceva.Se uita, niciun fir de panza de
paianjen imprejur, dar tot se simtea blocata si nu se mai
putea misca. Cand deodata isi da seama:

-Nenorocitul de paianjen si-a bagat wireless!!!

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

18.635 de elevi prezenti si 44 eliminati la proba scrisa de Limba si literatura romana din cadrul sesiunii de toamna a examenului de Bacalaureat

23 August 2016
La prima probă scrisă din cadrul sesiunii august-septembrie 2016 a examenului național de Bacalaureat, proba de Limba și literatura română - E)a), au participat 18.635 de candidați din totalul celor 22.624 înscriși pentru a o susține. A rezultat o rată de prezență de 82,37%. 44 de candidați au fost eliminați pentru tentativă de fraudă (cei mai mulți - 5, în județul Alba). Nu s-au prezentat 3.945 de candidați. Precizăm că alți 19.637 de candidați au cerut recunoașterea în sesiunea curentă a notelor obținute la proba E)a) în sesiuni anterioare, conform reglementărilor în vigoare.



Probele scrise continuă marți 23 august cu proba E)b) - Limba și literatura maternă, respectiv miercuri, 24 august, cu proba E)c) – proba obligatorie a profilului. Proba la alegere a profilului și specializării - proba E)d), ultima din această sesiune, are loc vineri, 26 august.



Afișarea primelor rezultate (până la ora 16:00) și depunerea contestațiilor (orele 16:00 – 20:00) sunt programate în data de 29 august. Rezultatele finale vor fi făcute publice la centrele de examen și pe bacalaureat.edu.ro în data de 1 septembrie.



Sursa: edu.ro

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri