Michael Jackson

Michael Jackson


Michael Jackson a lasat doar 30 milioane de dolari familiei sale

15 septembrie 2011, 12:00

Michael Jackson a lasat doar 30 milioane de dolari familiei sale

 

Dupa ce datoriile lui Michael Jackson au fost achitate, familia artistului nu a mai ramas decat cu 30 milioane de dolari.

Chiar daca veniturile postume ale Regelui muzicii pop au depasit cifra de 310 milioane de dolari, cea mai mare parte a banilor a fost folosita pentru a achita datoriile megastarului si a refinanta diferite imprumuturi, informeaza contactmusic.com.

Michael Jackson a fost unul dintre artistii cu cele mai mari venituri din toate timpurile, dupa ce albumele sale au atins, in repetate randuri, prima pozitie in clasamente, dar si datorita unui contract-record semnat cu Sony, in valoare de 900 milioane de dolari.

 

Citeste mai mult despre Michael Jackson a lasat doar 30 milioane de dolari familiei sale.

 

Gasesti versuri Michael Jackson aici.

Inapoi la stiri cu Michael Jackson
syr3n3l3
syr3n3l3
24 noiembrie 2012, 16:49

Care e idiotul care a scris asta? Michael nu mai avea bani, si asta era clar. De ce ar fi vrut sa mai faca un concert la 50 de ani, in ciuda bolilor cae il bantuiau, si in ciuda pumnilor demedicamente pe care le lua? Nu, nu sustin ca a facut-o pentru bani, a facut-o pentru ai putea ajuta in continuare pe oameni. Daca Michael Jackson nu a fost cu adevarat o persoaa buna, atunci nu stiu cine a fost. Totusi, nu pot sa inteleg cum un adevarat rege al lumii, nu are nici un comentariu si panarame ca justin biber si mai stiu eu cine, sunt idolatrizati in prostie. Doamne...se duce lumea de rapa...