Delia Matache

Delia Matache


Teste Delia Matache

Ce stii despre Delia?

Biografie Delia Matache

Nume real: Delia Matache
Data nasterii: 7 februarie 1982
Locul nasterii: Bucuresti
Zodie: varsator

 

Delia Matache (n. 7 februarie 1982, Bucuresti), cunoscutã mai bine sub numele de scenã Delia, este o cântãreatã, vedetã de televiziune si jurat în cadrul competitiei muzicale internationale X Factor, România. În perioada 1999-2003 a fãcut parte din formatia N&D, alãturi de care a scos 4 albume, astfel cunoscând succesul la nivel national. Dupã 2003, în cariera solo, Delia a mai lansat alte 3 albume.

 

În prezent este jurat în cadrul "X Factor", emisiune difuzatã de postul de televiziune Antena 1. În anul 2015 aceasta a lansat ultimul album, Pe aripi de vânt, album ce poartã numele hit-ului ce a fost primul single de la înfiintarea "Media Forest" care a fost nr. 1 pentru 21 de sãptãmâni. În martie 2015, Delia sustine primul concert la Sala Palatului, înregistrând un real succes cu un concert sold out. În cadrul X Factor, artista este cel mai longeviv jurat, patru ani consecutivi, dar si singurul jurat cu studii muzicale.Stabilind si doborând record dupã record cu fiecare piesã nouã, Delia devine cea mai importantã prezentã femininã din industria muzicalãsi showbiz-ul românesc.

 

Sursa: wikipedia.org


Facebook: https://www.facebook.com/OfficialDelia/
Twitter: https://twitter.com/delia_official

Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate