Biografie Connect-R

Nume real: Stefan Mihalache
Data nasterii: 9 Iunie 1982
Zodia: Gemeni
Locul nasterii: Bucuresti
Colaborari: Simona Nae, Arsenium, Marcel Pavel, Paula Seling, Cristina Spatar, Moni-K, Dj Project, Mandinga, Praf In Ochi, Don Baxer, Delia, Loredana Groza, Smiley, Alex, Dj Sava, Dj Chris Mayer, Sonny Flame, Anda Adam.

Stefan Mihalache, cunoscut si sub numele de Connect-R si-a inceput cariera artistica la varsta de 8 ani ca dansator in grupul "Primavara".

Inregistreaza prima piesa - "Observ" - in 1997 alaturi de colegii din trupa Gigantii. Piesa apare pe compilatia "Real Hip-hop". Cea de-a doua piesa "Operatie pe suflet deschis" este inregistrata in 1999 si se bucura de un imens succes.

 In 2000 pune bazele formatiei "Veritasaga" alaturi de Dribbler, Praetor si Jivago.

Connect-R incepe colaborarea cu R.A.C.L.A cu piesa "Fara nume" si continua ca producator muzical pentru albumul "Dexteritate".

Anul 2006 ii aduce lui Connect-R participarea la concursul Eurovision alaturi de Arsenie.

In 2007 Connect-R revine cu un album nou "Daca dragostea dispare". Albumul contine piese in colaboare cu Alex, Smiley, Don Baxter si Motzu. Album a fost promovat de piesele "Daca dragostea dispare", "Nu-ti pierde dragostea" si "Murderer"

Connect-R se decide sa participe din nou la selectia Eurovision, de data asta cu Anda Adam pentru Romania cu piesa "Surrender" in 2010. Din pacate piesa nu se califica.

Face echipa cu Chris Mayer si Kamarera si infiinteaza casa de productie "Rappin' on Production". Aceasta echipa se ocupa de inregistrare audio, productia pieselor, compozitie, orchestratie, mixaj, masterizare, restaurare, etc.

Lanseaza piesa "Still" in colaborare cu DJ Chris Mayer. Piesa devine hit.

Site oficial: http://connect-r.eu/
Twitter: http://twitter.com/#!/ConnectRomania

Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate