Biografie Alex Velea

Nume: Alex Velea
Data nasterii: 13 mai 1984
Locul nasterii: Craiova, Romania
Zodia: taur

Alex Velea este un cantaret de muzica pop si R&B care s-a lansat dupa ce a participat si a castigat concursul muzical "Star Factory". De mic copil avea o pasine pentru muzica. La varsta de 9 ani a inceput sa cante, iar la 11 ani a devenit elev al Palatului Copiilor din Craiova, iar de la 16 ani studiaza conto clasic timp de 4 ani.

In 2003 participa la concursul "Star Factory", iar popularitatea lui creste. La scurt timp dupa, colaboreaza cu Anna Lesko si Anda Adam. In 2006, Alex lanseaza primul lui album intitulat "Yamasha", pentru care a colaborat cu Marius Moga, Smiley, Connect-R, Matteo si Don Baxter. Albumul s-a bucurat de un mare succes si a primit Discul de aur. De asemenea, Alex Velea primeste premiile Best Show, Best Male, Best New Artist la Romanian Music Awards.

In 2010, Alex lanseaza cel de-al doilea album, Secret (2010), un album produs in totalitate de HaHaHa Production.

Smiley este unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Alex si, de asemenea, este cel care i-a produs cel de-al doilea album.

Hobby-uri: dans, pictura 

Twitter: http://twitter.com/#!/alexvelea
Facebook: http://www.facebook.com/alexvelea
Site oficial: http://www.alexvelea.com/

Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate